FLO Amasya Park AVM Mağazası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

FLO Amasya Park AVM Mağazası

FLO Amasya Park AVM Mağazası, Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren bir mağazadır. 2005 yılında Amasya'da kurulan mağaza, kaliteli ve şık aydınlatma ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

FLO Amasya Park AVM Mağazası, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Mağaza, sektördeki yenilikleri takip ederek müşterilerine en son trendleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

FLO Amasya Park AVM Mağazası, geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve şık aydınlatma ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever müşteri hizmetleri
FLO Amasya Park AVM Mağazası, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Profesyonel ekibi ile müşterilere en iyi alışveriş deneyimini yaşatmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez FLO Amasya Park AVM Mağazası Yorumlar - 1

user120690

FLO Amasya Park AVM Mağazası geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmeti ile dikkat çekiyor. Mağazada her tarza uygun ayakkabı bulmak mümkün. Çalışanların ilgili ve yardımsever olması da alışverişi keyifli hale getiriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir mağaza.

29 Mart 2024
Alev Özçelik

Alev Özçelik

Eleman sayısı yetersiz, mağaza müdürü müşteri ile kibar bir şekilde ilgilenmiyor. Onlarca ayakkabı aldım farklı markalarda üçünde hata çıktı değişim konusunda yeterli ilgi göstermiyorlar sorun çıkartıyorlar, Ben aldığım ayakkabının faturasını saklamam gerektiğini flo ile öğrendim yani ayakkabı faturası Neden saklamalıyım hala anlamış değilim flo'dan alışveriş yapmayı hiç düşünmüyorum artık.

2018:08:18 14:49:07
murat erdoğan

murat erdoğan

Geçen gün us.polo marka yarım bot almıştım ürünü almam ile getirmem iki saat sürdü başka bir model almak istediğimde ise ürünün kullanıldığı ve bu şekilde alamayacaklarını kaba bir şekilde ifade ettiler muhtemelen müdür olabilir hatırlamıyorum geri alımı zorda olsa kabul ettirdik Arkadaslar herşey ürünü satana kadar,sattıktan sonra iade işlemlerinde çok sıkıntı çıkartıyorlar.Birdaha adım dahi atmayacağım biryer ayrıca sattıkları ürünlerde çok kalitesiz.

2022:12:21 11:52:29
Hasan Uçar

Hasan Uçar

Çalışanlar çok ilgili mağaza çok temiz. Aradığınızı çok çabuk bulabiliyorsunuz. Sağolsun çalışan arkadaş karar vermeme bile yardımcı oldu. Hiç sıkılmadan işini yapıyor. 4 yıldız vermemin sebebi ürün çeşitinin az olması. Farklı illerde gördüğüm ürünleri bu mağazada göremedim.

2021:07:28 18:07:17
Yorumcu 37

Yorumcu 37

Amasya Avm flo şubesinden aldığım kinetik erkek bot bir kaç giyilmede şekli değişti ve ön kısmı tamamen yamuldu. Merkezde pturmadigim için ilk merkeze inisimde iade amaçlı incelemeye yollattim ama cevap olumsuz geldi.flo ayıplı malının arkasında durmayan bir kuruluştur.botlar geri elime ulaştığında götürüp sube önünde yakarak videosunda sosyal medyada payalsacagim

2022:02:05 13:40:34
Yasemin Demir

Yasemin Demir

Bı tanıdığım burdan ayakkabi aldı değişim için gittik fiş olmadığı için yardımcı olmadılar ayrıca müdür hiç kibar değil kaba bı şekilde konuştu FLO ayakabilari iydir normalde kalitelidir ama bu mağazadan memnun kalmadik

2021:04:29 07:35:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı