Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Amasya Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu

Amasya Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu, Amasya şehrinde bulunan özel bir anaokuludur. 2005 yılında kurulan okulumuz, çocuklara kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu, 2005 yılında açılmış olup, 16 yıldır eğitim sektöründe hizmet vermektedir. Okulumuz, deneyimli ve uzman kadrosuyla çocukların dil gelişimine katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulumuzun fiyat politikası, eğitim kalitesini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Detaylı fiyat bilgisi için okulumuzu ziyaret edebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlar
  • İngilizce dil eğitimi odaklı programlar
  • Bireysel gelişimi destekleyen yaklaşım
Amasya Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu, çocukların dil gelişimine katkıda bulunmak ve onlara kaliteli bir eğitim ortamı sunmak için özenle çalışmaktadır. Okulumuzu tercih ederek çocuğunuzun dil becerilerini geliştirmesine destek olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Dil Sokağı İngilizce AnaOkulu Yorumlar - 1

user120510

Amasya Dil Sokağı İngilizce Anaokulu, çocukların dil gelişimine önem veren, eğlenceli ve öğretici bir ortam sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve deneyimli olması, çocukların motivasyonunu arttırıyor. Ayrıca, okulun fiziksel koşulları da oldukça güvenli ve temiz. Çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerine olanak sağlayan bir eğitim anlayışı benimsenmiş. Genel olarak, Amasya Dil Sokağı İngilizce Anaokulu'nu tavsiye ederim.Puan : 5

28 Mart 2024
yckk kk

yckk kk

Kendi araştırmalarım ve çevremin tavsiyesi ile karar verdim. Fiziki olarak yeterli çeşitli sınıfları ve şirin bir bahçesi var. Fazla kalabalık değiller. Şu pandemi ortamında içimi rahatlatan bir durum. Çocuğum yemeklerini seviyor. Öğretmenler ise oldukça ilgili. Çocukla ilgili gerçeği sizinle paylaşıyorlar. Amasya emsallerine göre fiyatı biraz fazla (Amasya da nedensizce çoğu mal ve hizmetin fiyatı fazla) ama Amasya’daki emsalleri ile gayet iyi. Seviyoruz ve sevildiğimizi düşünüyoruz.

2021:04:26 14:33:10
Hatice Turkoglu

Hatice Turkoglu

Günümüzde dil ögrenmenin bir farkindalik bir avantaj oldugunu düşünen her ebeveyne her bireye sesleniyorum çocuğunuzun bir adim daha önde olmasini en iyi şartlarda egitim almasini istiyorsanız sadece yorumlari okumakla yetinmeyin görün taniyin test edin güven samimiyet eglence ve çocuklarin dünyasi DİL SOKAGİ İNGİLİZCE ANAOKULU...

2017:12:11 17:28:56
Dil Sokağı İngilizce Anaokulu

Dil Sokağı İngilizce Anaokulu

Dil Sokağı İngilizce Anaokulu, 2-6 yaş arasındaki çocuklarımıza sürekli İngilizce'ye maruz bırakarak,farkında olmadan dil öğrenmelerini sağlıyoruz.

2017:12:11 10:59:55
İbrahim Arslan

İbrahim Arslan

Amasya nın gerçekten ihtiyacı vardı çocuklar için önemli bir başlangıç noktası.

2017:12:11 14:08:21
tuğba apaydın

tuğba apaydın

Çocuğunuzun küçük yaşta anadili ile beraber ingilizce öğrensin istiyorsanız en doğru adres DİL SOKAĞI INGİLİZCE ANAOKULU...

2017:12:11 11:31:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı