ROBOPLAY

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

ROBOPLAY Amasya

ROBOPLAY, Amasya şehrinde bulunan bir eğlence merkezidir. İşletme, çocuklar ve gençler için interaktif oyunlar ve aktiviteler sunmaktadır. Ayrıca doğum günü partileri ve özel etkinlikler için de hizmet vermektedir.

Tarihçe

ROBOPLAY, 2015 yılında Amasya'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 25 TL
  • Doğum günü paketleri: 200 TL - 500 TL arasında değişmektedir.
  • Özel etkinlikler için fiyatlar müşteri taleplerine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Robotik oyunlar ve aktiviteler
  • Profesyonel animatörler eşliğinde eğlenceli etkinlikler
  • Geniş ve güvenli oyun alanları
  • Yaratıcı atölye çalışmaları
ROBOPLAY, çocukların eğlenirken öğrenebileceği interaktif bir ortam sunmaktadır. Profesyonel eğitmenler ve animatörler ile güvenli bir şekilde vakit geçirebileceğiniz bir mekandır. Doğum günü partileri ve özel etkinlikler için de ideal bir seçenektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez ROBOPLAY Yorumlar - 1

user120379

Amasya ROBOPLAY Karavan Parkı, doğayla iç içe keyifli bir konaklama deneyimi sunuyor. Karavanlar modern ve konforlu bir şekilde dizayn edilmiş. Temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titizler. Ayrıca çevredeki doğal güzelliklerle çevrili olması da ayrı bir avantaj. Personel ilgili ve yardımsever. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım. Puan : 4

28 Mart 2024
Bürküt

Bürküt

Dün akşam çocuğumuzu bıraktık. İyiki bırakmışız. Kodlama robotları çok başarılı, etkinlikler çok başarılı. Çocuğumuz o kadar mutlu oldu ki yaptığı etkinlikler uyumadan önce hâlâ aklında kalmıştı.Oyun alanının temizliği, düzeni ve çalışanların ilgisine 5 puan veriyorum.Ayrıca şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, adamlar interaktif sistem yapmış, çocuğu anlık telefondan izleyebiliyorsunuz, süre bitimine yetişemezseniz süreyi sistemden uzatabiliyorsunuz ayrıca ödemeyi de yine interaktif yapabiliyorsunuz.Çok başarılı. Mutlaka tekrar geleceğiz. İlginize teşekkür ediyorum.

2024:01:04 19:27:26
hmalici

hmalici

Amasya AVM de ilk defa gördüğüm bir alan merak ettim. İlginç ve zekice hazırlanmış bir etkinlik. Kodlama robotları oğlumun çok hoşuna gitmis. Başarılı bir iş çıkarmış lar. Çocuğumuz mutlu olmuş ki anlatıp duruyor.Oyun alanının temiz, çalışanların ilgili 5 puan veriyorum.İnteraktif sistem yapmışlar. Telefondan izleyebiliyorsunuz. Amasyada çok büyük bir açığı kapatacaklarina inanıyorum.Çok başarılı ve gidilmesi gereken bilimin çocuklara aşılandı gi bir yer. İlginize teşekkür ediyorum.

2024:01:11 20:23:08
Berfu Alici

Berfu Alici

Çocukların içindeki yazılım yeteneğini ortaya çıkaran, ileride karşılaşacağı soyut dünyayı anlamlandırması üzerine kurulmuş bir alan, Eda hanımın emeğine sağlık. Amasya’ya bir hediye !

2024:01:11 20:09:41
Seyit Baran

Seyit Baran

Kızımla Birlikte yeni yılın ilk günü Gittik kızım girdi ancak yarım saatin 15 dakikası bile ilgilenilmedi kızım mutsuz bir şekilde ayrıldı aldıkları paranın hiçbir kuruşunu hak etmiyorlar

2024:01:01 13:55:16
Emre Başbuğ

Emre Başbuğ

Kızımın en sevdiği mekan. 😊😊 Süre uzatmadığımız gün olmadı.

2024:01:03 18:25:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı