Kalepark Cafe&Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Kalepark Cafe&Restaurant Amasya

Amasya şehrinde bulunan Kalepark Cafe&Restaurant, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine hakim bir konumda hizmet vermektedir. Misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunmaktadır.

Tarihçe

Kalepark Cafe&Restaurant, 2005 yılında Amasya'nın tarihi Kale Parkı içinde hizmet vermeye başlamıştır. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Kalepark Cafe&Restaurant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli atıştırmalıklar, sıcak ve soğuk içecekler, ana yemekler ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Harika manzaraya sahip teras alanı
  • Çeşitli lezzetler sunan menü
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Profesyonel ve güleryüzlü hizmet
Kalepark Cafe&Restaurant, Amasya'nın tarihi atmosferinde lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunarak misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmaktadır. Şehri ziyaret eden herkesin uğraması gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Kalepark Cafe&Restaurant Yorumlar - 1

user120246

Amasya Kalepark Cafe&Restaurant Restoran oldukça keyifli bir mekan. Hem manzarası hem de yemekleri harika. Özellikle Amasya'nın yöresel lezzetlerini denemek isteyenler için ideal bir seçenek. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mart 2024
Durmuş Seraslan

Durmuş Seraslan

Amasya'nın tarihi sokaklarını gezdikten sonra çok güzel manzara sunan, kalede konuşlanmış araç ile rahatça çıkabileceğiniz bir mekan. Akşam manzarasını daha çok sevdim.

2023:09:08 11:44:03
Ömer Grant

Ömer Grant

Bugün ailemle gittiğim çok güzel bir mekandı, Amasya’ya geldiğinizde mutlaka uğramanız gereken bir yer.Manzarası harika tüm Amasya ayağınızın altında adeta çocuk oyun alanları da mevcut karnımız çok aç olmamasına rağmen aparatıf gözleme ve patates kızartması ve yanında sigara böreği, nugget olan bir tabak söyledik çocuklar börekleri çok beğendi her geldiğimde uğrayacağım bir yer.

2023:08:31 14:46:13
Ayşegül öğretmen

Ayşegül öğretmen

Gelmeden önce rezervasyon da yaptırabilirsiniz özellikle kahvaltı için … semaverde çay vazgeçilmezimiz oldu Amasya’da :) çalışanlar ilgili ve saygılılar teşekkür ederiz … Mono latte ve fırında sütlaç da güzeldi… tıpkı Amasya şehri manzarasının güzelliği gibi :)

2023:07:11 13:13:28
Cüneyt Erdem KIRIMLI

Cüneyt Erdem KIRIMLI

Genelde bütün mekanlarda menüler üç aşşağı beş yukarı aynı olur buranın avantajı atmosferi güzel ve servis hızlı manzarası da hayat iyi.bu arada çayıda hosuma gitti .. afiyet olsun

2023:11:04 10:22:34
Onur Emiral

Onur Emiral

Kaleye çıkıldıktan sonra uğrayıp yemek de yenilecek çay kahvede içilebilenecek güzel ve nezih ortam manzara sakinliği yanı sıra çayıda güzel semaver çayıda. Yemeğe kalmadık aparatif bişeyler yedik taze ve porsiyonu iyiydi garsonlar ilgili fazla kalabalık yoktu servis baya hızlı zamanınız varsa uğramanızı tavsiye ederim.

2023:05:08 00:15:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı