Kısmet Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Amasya Kısmet Lokantası

Amasya şehrinde bulunan Kısmet Lokantası, yöresel lezzetlerin sunulduğu bir restorandır. 1990 yılında açılan lokanta, geleneksel Türk mutfağının en özel yemeklerini misafirlerine sunmaktadır.

Tarihçe

Kısmet Lokantası, 30 yılı aşkın bir süredir Amasya halkına hizmet vermektedir. Başlangıçta küçük bir aile işletmesi olarak açılan lokanta, zamanla şehrin en popüler yemek mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Kısmet Lokantası, kaliteli ve lezzetli yemekleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüdeki yemeklerin fiyatları oldukça makul düzeydedir ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Yöresel lezzetlerin en özel sunumu
  • Taze ve doğal malzemelerin kullanımı
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Kısmet Lokantası, Amasya'da lezzetli yemeklerin keyifli bir atmosferde sunulduğu bir mekandır. Yöresel tatları deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Kısmet Lokantası Yorumlar - 1

user120202

Amasya Kısmet Lokantası Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve personel çok ilgiliydi. Atmosfer de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

28 Mart 2024
Ahmet Burak Odabaş

Ahmet Burak Odabaş

Askerlik öncesi kayınpederimin karnımı doyurmak için içinden gelip götürdüğü REZALET ötesi öncelikleri PARA olan BERBAT hizmet sunan mekan.Evvela MENÜ vermiyorlar. FİYATLARI göremiyorsunuz, sonra giydirmeye başlıyorlar. Et dönerimiz güzel dedi, getirdiği yemek hayal kırıklığıydı. KURU, tuzlu ve kesinlikle tatmin etmiyordu.Hijyen diye bir şey yok. Pilavları yağ içindeydi.Ne mekan hijyenik ne de yemekleri. Hesapları AŞIRI ŞİŞKİN. Amasya da çok paramız gitmesin diye cadde arasında tercih ettiğimiz yer bizi pişman etti.Yorum yazabilmek için askerliğimin bitmesini bekledim. 30 gündür unutmadım içeride verdiğiniz hizmeti. Rezil kepaze ettiniz. Adam kırk yılın başı bi askerin karnını doyurayım diye girdiği yerde düdüklediniz adamı.Kötü yorum kolay kolay yapmam ama rezilsiniz. Haram zıkkım olsun bir hakkım geçtiyse, batasınız tez vakitte.

2023:04:03 15:59:44
Leyla İrem Ünal

Leyla İrem Ünal

böyle işletmeler nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum. tam bir rezalet. yemekler çok lezzetsiz ve çok pahalı. fiyat listesi görmek istediğinizde de göstermiyoruz diyolar. böyle de küstahlar.

2023:11:11 19:07:57
H. and A.

H. and A.

Çok kötü! Öyle böyle değil! Hiç gelmeyin buraya. Mümkünse önünden de geçmeyin. Tad falan aramadık. Ne yediğimizi seçemedik. Yarım bırakıp çıktık.

2023:11:15 14:57:48
Mahsun Gemicioğlu

Mahsun Gemicioğlu

Hijyen Yok, yemekte 2 tane kıl çıktı , yemeklerin tadı tuzu yok yenmiyor. Üstüne üstelik sırf askeriz diye 2 kişi pilav üstü et yedik 800 TL hesap ödedik. Askerleri resmen soyuyorlar

2023:08:02 11:24:22
Nagehan Odabaş

Nagehan Odabaş

Rezalet uygun olur diye orta sınof bir restoran olduğunu düşünerek girdik ama tam bir fiyaskoydu et kuru kokulu ve fazla tuzlu ve fiyatlar ucmuş keşke ırmağın önündeki lüks restoran da yeseydik aynı fiyatı vereceğimize eminiz menü yok diyip hesap gelince düdüklüyorlar insanları 3 iskender bi pilav üstü döner 2 dürüm ve 5 ayrana 900 tl nedir?! lezzetli olsa bişey demicem değerinin üstünde ödediğimiz tüm para haram olsun. Restoranda cok agır kötü kokuyor özellikle giriş kısmı bir daha asla gitmem

2023:03:04 13:19:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı