Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Amasya Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba

Amasya Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba, şehrin en seçkin lezzetlerini sunan bir restorandır. Misafirlerine geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunan işletme, aynı zamanda modern ve şık bir atmosfere sahiptir.

Tarihçe

Amasya Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelmiştir. İşletme, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Ana yemekler: 25 TL - 50 TL arasında
  • Çorbalar: 10 TL - 20 TL arasında
  • Tatlılar: 15 TL - 30 TL arasında

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağından lezzetler
  • Şık ve modern atmosfer
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli ve hızlı servis
Amasya Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunan işletme, her zevke hitap eden menüsüyle dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba Yorumlar - 1

user120186

Amasya Beyaz Saray Restorant Kebap & Çorba Restoran, harika bir lezzet deneyimi sunuyor. Kebapları çok lezzetli ve çorbaları da oldukça doyurucu. Ayrıca personelin ilgisi de çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mart 2024
sibel altun

sibel altun

Yorumlara bakarak gelmiştik çok memnun kaldık. Köfte çok lezzetliydi ikramlarda öyle ellerine sağlık ilgileri çok samimiydi çok teşekkür ederiz bir daha yolumuz düşerse uğrıcağımız adres belli

2024:01:20 14:22:01
ONR KTL

ONR KTL

Özenle hazırlanmış mükemmel bir lezzet, şifa kaynağı, deneyin müptelası olacaksınız 😋

2024:01:12 20:35:53
Erdoğan Engin

Erdoğan Engin

Daha sofradan kalkmadan yorum yapmış olmamdan da anlaşılacağı üzere kesinlikle mükemmel bir yer!!!İlk iftar yemeğimi yemek için geldim. İftariyeliklerin kalitesine lezzetine ayrı corbanın sıcaklığına servisin hızına ayrı ayrı bayıldım. Ekmek bitmeden sıcak çıtır lavaş, salatanın son lokmasını daha tabaktan almadan yeni salata getiriyorlar. Çayın tazeliğini anlatmakla bitiremem, Amasya'da böyle kaliteli esnafların mekanları artmalı. Yemek sonrası elinizi sileceğiniz ıslak mendilin yanında naneli sakız gelmesi belki çok küçük bir detaydır ama benim gibi öğünlerini dışarda yiyen arkadaşları mutlu edecek detaylar olduğuna eminim. Bu kadar güzelse pahalıdır diye düşünmeyin fiyatlar bu hizmetin karşısında bedava...

2023:03:23 16:52:13
Mustafa ÇÖREKCİ

Mustafa ÇÖREKCİ

Tüm ailemle beraber keşke daha yüksek puan verebilseydim dediğimiz bir deneyim oldu. Yemekler oldukça lezzetliydi. Özellikle adana kebabı çok sevdik.Yorumlardaki güleryüzle karşılamalarını okuyarak tercih etmiştim. Ancak bu kadar güleryüz beklemiyordum. Muhteşem bir misafirperverlikle yaklaştılar. Özel yapım çay ikramları da oldukça lezizdi.Ve tüm bunların yanında ücreti de oldukça makuldü.Birdahaki gelişimde tok olsam dahi ziyaret edeceğim.

2023:09:19 16:38:25
ahmet genç

ahmet genç

Amasyanın en samimi en güler yüzlü en içten en sıcak karşılaması burada. Ekip arkadaşları ve SELÇUK ABİMDEN fazlası ile memnun kalacaksınız. Gelip de memnun kalmama imkanınız yok varsa kendinizden şüphe edin..:) şimdiden afiyet olsun..😎

2023:05:25 10:30:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–20:00
  • Salı 07:30–20:00
  • Çarşamba 07:30–20:00
  • Perşembe 07:30–20:00
  • Cuma 07:30–20:00
  • Cumartesi 10:30–20:00
  • Pazar 10:30–20:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı