Amasya Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Amasya Üniversitesi

Amasya Üniversitesi, Amasya şehrinde bulunan bir devlet üniversitesidir. 2006 yılında kurulan üniversite, geniş bir akademik yelpazede eğitim ve araştırma imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Üniversitesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 81. üniversitesi olarak 2006 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana sürekli olarak büyüyen ve gelişen üniversite, kaliteli eğitim ve araştırma olanakları sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Amasya Üniversitesi, öğrencilerine uygun fiyatlarla yüksek kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır. Burs ve öğrenim kredisi gibi desteklerle öğrencilerin maddi yükünü hafifletmeyi hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş Akademik Programlar: Amasya Üniversitesi, farklı alanlarda geniş bir akademik program yelpazesi sunmaktadır.
  • Modern Kampüs: Üniversitenin modern ve donanımlı kampüsü, öğrencilere rahat ve verimli bir öğrenme ortamı sağlamaktadır.
  • Uzman Akademik Kadro: Amasya Üniversitesi, alanında uzman ve deneyimli akademisyenlerden oluşan bir öğretim kadrosuna sahiptir.
Amasya Üniversitesi, kaliteli eğitim olanakları, uygun fiyat politikası ve geniş akademik programlarıyla öğrencilerin tercih etmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Amasya Üniversitesi Yorumlar - 1

user120135

Amasya Üniversitesi İlkokulu, eğitim kalitesi ve öğretmenlerinin ilgisiyle ön plana çıkan bir okul. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Öğrencilerin gelişimine önem veren bir eğitim anlayışı benimsenmiştir. Ancak, bazı derslerde daha fazla materyal kullanılabilir ve öğrencilere daha fazla pratik imkanı sunulabilir. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

28 Mart 2024
Halil ÖZTÜRK / DENİZLİ

Halil ÖZTÜRK / DENİZLİ

Buraya ilk defa geldim.fazla dolaşma fırsatım olmadı .Ama AMASYA'ya yakışır üniversite.. Genel olarak çoğu bölümleri mevcut. Girişlerde güvenlik gayet iyi. Şehrin içinde sayılır. Öğrenciler için çevresinde kalabilecek yerler bulunuyor. Ama fiyat olarak pek bilgim yok. Dışarıdan gelen öğrenciler için genel olarak genel masrafları çok fazla olmaz.

2022:08:08 20:05:30
Mehmet Emin AKAN

Mehmet Emin AKAN

Şahsen okuduğum yer olması ve bir nevi dış dünyayı görme, tanıma, anlama ve bir çok şeyi tecrübe etme imkanına en çok burada sahip olmam nedeniyle Amasya'nın yeri bir başka benim için. Yüreği güzel dostlarla Amasya çok daha güzel elbet...

2021:09:22 19:22:35
Barış Torlak

Barış Torlak

İyi bir eğitim sistemi arıyorsanız kesinlikle bu Üniversiteye gelmeyin. Kazansanız dahi gelmeyin ve bir sene daha çalışıp başka bir üniversite kazanmayı amaçlayın. Çünkü buranın ortamı olsun hocaları veya sınıfları alet ve edebatları olsun liseden bir farkı yok. Amasyanın yerlilerinin %85 i hem anlayışsız hemde öğrenciye hoşgörü ile bakmıyorlar ve maddi anlamda öğrencilerden kazanıyorlar. Gelmek isteyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle gelmeyin! Ne adam gibi hastane ne doktor ne alışveriş yapabileceğin adam gibi bir mağaza ne de kuaför bulunuyor.İTÜ'de bile geçme notu 80 iken Amasya Üniversitesinde sanki çok kaliteli bir eğitim sistemine sahipmiş gibi 60 gibi saçma bir geçme notuna sahip. Kısacası arkadaşlar gelecek olanlar GELMESİN. Yapılan tüm iyi yorumlar sahte..

2016:11:09 23:24:01
Bahtiyar Bozkurt

Bahtiyar Bozkurt

Üniversite mi hayır kesinlikle alakası bile olmayan bir yer. Liseden bile daha kötü diyebiliriz. Bir kampüsü yok fakülteler ayrı yerlerde. Eğitim düzeyi derseniz koskoca okulda Prof. Sayısı 10'u geçmez diyebilirim. Burdan mezun olup iş bulma ihtimaliniz çok düşük.

2018:04:22 23:00:42
Hasan DOĞAN

Hasan DOĞAN

Gerçekten öğlen saatinde sınav sorularını teslim ettim benim memleketim can memleketim harika insanların sıcaklığı doğallığı muhteşem doğası ve manzarası üniversitenin yerleşkesi ve güzelliği daha ne söyleyim tek kelimeyle yaşanacak ve yaşlanacak yer her öğrencinin bu üniversitede eğitim görmesini isterim

2022:01:18 09:27:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı