Amasya Macit Zeren Fen Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi, Amasya şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Fen bilimleri alanında öğrencilere eğitim sunan bu okul, öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana başarılı öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan okul, modern eğitim yöntemleri ve donanımlı kadrosu ile öne çıkmaktadır.

Fiyat Politikası

Amasya Macit Zeren Fen Lisesi, eğitim hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunmayı amaçladığı için fiyat politikasında rekabetçi bir yaklaşım benimsemektedir. Öğrencilerin eğitim hakkından ödün vermeden, uygun fiyatlarla eğitim almalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Donanımlı laboratuvarlar
  • Alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
Amasya Macit Zeren Fen Lisesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve onları geleceğe hazırlamak için en iyi eğitim imkanlarını sunmaktadır. Modern eğitim anlayışı ve donanımlı altyapısıyla öne çıkan okulumuz, öğrencilerin tercih sebebi olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Amasya Macit Zeren Fen Lisesi Yorumlar - 1

user120127

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilerin başarısı da oldukça yüksek. Ancak okulun sosyal etkinlikler konusunda daha fazla çalışması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

28 Mart 2024
İlhan Bağlan

İlhan Bağlan

Okulun bir önemi yok. Önemli olan sizin hedefiniz. Okul başarıya giden yolunuza engeller koymak yerine var olanları temizliyorsa okey. Geriye tek engel kalıyor, kendiniz. Kapasitenizin üztüne çıkmanızı kimse istemiyor. Var olanın çoğunluğu yeterde artar bile. Kendinize odaklanın. Pansiyonu önermiyorum. Ama deneyimlemenizi tavsiye ediyorum. Şehir dışından gelmenizi gerektirecek bir okul değil. Onu belirtiyim. İl ve ilçelerden gelenlerin ise başka seçeneği olduğunu düşünmüyorum ? Yorumları yazılış tarihlerini dikkate alarak okuyun. Daha faydalı olur bence. Okulu okul yapan okul değildir. İçerisindeki bireylerdir. Bunun en büyük örneği "geçen seneye kadar" 10 sene okulumuzda görev yapmış okulu bir bina olarak değil de bir yuva olarak görmüş ve her zaman başarıya giden yolda önümüzdeki engelleri kaldırmış olan Ahmet Eren Bey. Öğretmen kadrosu ise gayet güzel ve kaliteli insanlardan oluşmakta. Öğrencilere yorum yok. Arkadaşlarınızı iyi seçin. Hadi eyw.

2023:12:11 21:21:50
SUDEN DOĞAN

SUDEN DOĞAN

Amasya’nın en iyi fen lisesi diyebilirim. Seneye başlamak istiyorum. Herkesin girebileceği bir lise değil bunun için çok çalışıyorum herkesten hayırlısı neyse o olsun. 📗📚

2023:10:01 05:21:04
Melih Ali Çağman

Melih Ali Çağman

Mustafa akv ve Emir Akdeniz'e katılıyorum müthiş bir okul ama eviniz okulun karşısındaysa bile kesinlikle yurt hayatını deneyimlemeniz gerekir @yurtcuteam02'ye selam olsun

2020:11:18 08:47:00
Fatih YILMAZ

Fatih YILMAZ

Verdiğiniz emekler ile hayatımızı bir üst kademeye taşıdığınız için teşekkürler. Emeklerinize sağlık, iyi ki varsınız 🙏

2022:07:31 12:59:24
Mustafa

Mustafa

Tek kelimeyle müthiş bir okul.Bütün öğretmenlerin en basit beden hocasının bile idealleri var yani supeer.

2016:11:15 21:01:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı