Ptt Baş Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Amasya Ptt Baş Müdürlüğü

Amasya Ptt Baş Müdürlüğü, Amasya şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatıdır. Şehirdeki posta hizmetlerinin merkezi konumunda olan bu kuruluş, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Ptt Baş Müdürlüğü, yıllardır şehirdeki posta ve telgraf hizmetlerini yürütmektedir. Geleneksel hizmet anlayışını modern teknolojiyle birleştirerek müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Posta ve paket gönderiminde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı hizmetler için çeşitli fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
Amasya Ptt Baş Müdürlüğü, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunarak şehirdeki posta ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Profesyonel kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Ptt Baş Müdürlüğü Yorumlar - 1

user120014

Amasya Ptt Baş Müdürlüğü Posta Ofisi oldukça düzenli ve hızlı hizmet veren bir kuruluş. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Posta işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyorlar. Ancak bazen yoğunluktan dolayı sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.Puan : 4

28 Mart 2024
Feride Batuk

Feride Batuk

Benim kargom amasyaya ayın 4. Únde gelmiş görünüyor neyi bekliyor bana ulaşması için illa Şamlardan hacılar meydanına taksi tutup gitmem mi gerekiyor? Yurtiçi kargonun araçları fıldır fıldır çarşı aralarında bahçeler içinde dağıtım yaparken siz neyin yoğunluğundan bahsediyorsunuz bize. Biz sizi kime sikayet edelim ne istiyorsunuz illa küfür tatsızlık mı olsun o dilden mi anlıyor çalışanlarınız?

2020:09:08 23:53:08
tayfun ince

tayfun ince

1 adet mektup ve 1 adet ucret havale gonderimi yaptim ancak ne para nede mektup yerine iletilmis...Ne bir geri donus ne bir bilgi ile tarafimla iletisime gecilmistir. Sorarim sizlere amasya ptt bas mudurlugu siz ne ..... yararsiniz? Suan istanbuldayim ne arayip bilgi alabiliyorum nede verdikleri barkod numarasi ile islem yapabiliyorum yaziklar olsun sizin aldiginiz paralara...

2020:04:08 15:40:16
Adem Atmaca

Adem Atmaca

Ptt işte

2021:09:28 11:46:43
Özcan efe Alp

Özcan efe Alp

2020:06:13 15:46:52
Hakican Akan

Hakican Akan

2022:11:01 10:08:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı