Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Amasya Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ

Tarihçe: Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ, Amasya şehrinde uzun yıllardır hizmet veren deneyimli bir fizyoterapisttir. Sağlık sektöründe edindiği bilgi ve tecrübeyi, her bir hastasına en iyi şekilde yansıtmaktadır.

Fiyat Politikası: Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi süreci boyunca hastaların memnuniyetini ve sağlığını ön planda tutmaktadır.

  • Hizmetler: Fizyoterapi, rehabilitasyon, masaj terapisi
  • Hedef Kitle: Sporcular, yaşlılar, sakatlık geçirenler
  • Farklılıklar: Bireysel tedavi planları, uzmanlık alanında geniş bilgi birikimi, modern ekipmanlar
Neden Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ tercih edilmelidir? Her hastasına özel bir yaklaşım sergileyen Sercan AKDAĞ, sağlık sorunlarını kökten çözmeyi hedeflemektedir. Deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Sağlığınızı önemseyen bir fizyoterapist arıyorsanız, doğru adrestesiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ Yorumlar - 1

user119885

Amasya Uzman Fizyoterapist Sercan AKDAĞ Fizyoterapist oldukça profesyonel ve işinde uzman bir fizyoterapisttir. Tedavi sürecinde hastalarına büyük bir özen ve dikkatle yaklaşarak en etkili tedavi yöntemlerini uygular. Kendisine başvuran her hastasına gereken ilgiyi gösterir ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışır. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir fizyoterapisttir.Puan : 5

28 Mart 2024
ahmet efe Uzuner

ahmet efe Uzuner

Aşil tendonu ameliyatım sonrası yürümemedeki en büyük etkendi. Hedefimiz 10 gün içerisinde normal ayakkabı giyip normal hayata dönmekti. 10 gün süren tedavi sürecimde güler yüzlü ve sakin tutumlarıyla ekip olarak hep moralimi yüksek tuttular. Her şey için teşekkür ederim.

2023:08:14 10:57:33
Kübra Gündüz

Kübra Gündüz

15 yaşından beri bel fıtığım var . iş sebebiyle uzun süreli ayakta kalmak zorundayım ve ve bunlar siyatik sinir ağrımı tetikledi ve artık yürümek bile zulümdü .manuel terapiyle ağrıları azaltıp egzersiz başladığım fizyoterapist Tutku Can Er hoca sayesinde hem ağrımdan kurtuldum hemde yaşam kalitemi çok yüksek standartlara taşıdım .profesyonel bir destek istiyorsanız doğru adres .

2023:07:10 19:58:46
Serhat Pala

Serhat Pala

Çok şiddetli bel ağrısıyla Sercan beye ulaştım. Belimi dik tutamıyordum . Gayet rahatım allah razı olsun

2023:07:28 17:41:30
Sally Fadhil

Sally Fadhil

Belimde ve boynumda fıtık var.Fizyoterapist Tutku Can Er hoca sayesinde ağrılarımdan kurtuldum.Herkese tavsiye ederim.🥰🥰🥰🥰

2023:07:11 07:08:47
Özgüç Taylan Öztürk

Özgüç Taylan Öztürk

Sırt ağrılarımdan dolayı kliniğe başvurdum çok memnun kaldım. Teşekkürler

2023:07:28 17:36:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:30
  • Salı 08:30–20:30
  • Çarşamba 08:30–20:30
  • Perşembe 08:30–20:30
  • Cuma 08:30–20:30
  • Cumartesi 08:30–20:30
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı