Yeşilırmak Nakliyat profesyonel taşımacılık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Amasya Yeşilırmak Nakliyat Profesyonel Taşımacılık

Yeşilırmak Nakliyat, Amasya şehrinde profesyonel taşımacılık hizmetleri sunan bir kuruluştur. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Yeşilırmak Nakliyat, 2010 yılında Amasya'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Net ve şeffaf fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Modern taşıma araçları
  • Sigortalı taşımacılık hizmeti
  • Hızlı ve güvenilir taşıma
Yeşilırmak Nakliyat'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip ve modern araçlarımızla eşyalarınızı güvenle taşırken, uygun fiyatlarımız ve esnek ödeme seçeneklerimizle de müşteri memnuniyetini sağlamaktayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Yeşilırmak Nakliyat profesyonel taşımacılık Yorumlar - 1

user119406

Amasya Yeşilırmak Nakliyat firması ile taşınma işlemimde oldukça memnun kaldım. Eşyalarımı titizlikle paketlediler ve sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Personelleri güler yüzlü ve işlerinde uzmanlardı. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Mart 2024
Şafak Yildirim

Şafak Yildirim

İlgisiz alakasız bir firma müşteri ile nasıl konuşacağını bilmeyen bir üslupları var Askeri personel olarak kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:11:06 10:02:30
ilker yılmaz

ilker yılmaz

Sabah saat 8:00 da başladığımız ev eşyası taşıma işnii 11:30 da hızlı güvenli bir şekilde tamamladık deneyimli personel ile hiç bir eşyaya zarar vermeden. Ayrıca taşıma işlemlerini yapan arkadaşların cana yakınlığı da cabası kaliteli ve uygun fiyat

2023:04:19 20:21:29
Örgü Edebi

Örgü Edebi

Amasyadan İstanbula eşyalarımı getirdiler. Eşyalar çok iyi paketlendi ve mobilya sökme - kurma işinide profesyonel şekilde yaptılar. Eşyalarımı ilk mağazadan nasıl aldıysam aynı şekildeler. En ufak çizilme kırılma yada montaj hatası yok. Fiyat konusunda da yardımcı oluyorlar. Benim önceliğim fiyat değil sağlam ve temiz şekilde taşınmasıydı. Yeşilırmak Nakliyat'a Teşekkür ederim.

2022:12:12 07:59:47
aslan yılmaz

aslan yılmaz

Amasyada iyi nakliye şirketi arıyorsanız hiç düşünmeden irtibata geçebilirsiniz. Fiyat olarakta hesaplı ve demonte monte işinde oldukca iyiler. Diğer nakliyecide Akşama kadar iki kişinin kuramadigi gardrobu elemanları tek başına yarım saatte , mükemmel şekilde monte etti.. çok ilgililer.. işin basindan sonuna kadar hiç bir esyama zarar vermeden on numara taşıma yaptılar. Normalde yorum yazmam, bende kendilerini burdaki yorumlarla buldum ve memnun kaldım..işini iyi yapanlari yazalım ki , ihtiyaç duyan arkadaşlara fikir vermiş olalım.. fırsatçı nakliyeciler den Allah korusun..

2022:10:02 19:05:03
Özgül Yener

Özgül Yener

kesinlikle tavsiye etmiyorum eşyamı mahvetiler tanıdıklarımı uyarıyorum asla bunu tutmasınlar

2023:08:10 19:07:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı