ARDA AKSOY OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Amasya ARDA AKSOY OTEL

ARDA AKSOY OTEL, Amasya şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

ARDA AKSOY OTEL, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
ARDA AKSOY OTEL'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, uygun fiyatları ve merkezi konumuyla konaklamanızı keyifli hale getirecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez ARDA AKSOY OTEL Yorumlar - 1

user118926

Arda Aksoy Otel'de konakladığım süre boyunca oldukça memnun kaldım. Otelin temizliği, personelin ilgisi ve odaların konforu beni çok etkiledi. Ayrıca otelin merkezi konumu da oldukça avantajlıydı. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek olumsuz yanı ise otoparkın biraz dar olmasıydı. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım. Puan : 4

27 Mart 2024
Eda Gençer

Eda Gençer

Ulaşımı kolay, odaları gayet temiz ve hizmet on numara beş yıldız. Biz ailecek gittik aşırı güler yüzlü çalışanları vardı tekrar konaklayacak olursak yine bu oteli tercih ederiz. Herkese tavsiye ederim, teşekkür ediyoruz.

2023:12:19 14:03:35
Asu Ce

Asu Ce

Çok temiz ve güzel bir otel herkese tavsiye ederim.Odaları ferah ve geniş.Herşey için çok teşekkür ederim çok memnun kaldım.İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

2023:12:19 20:37:43
Fatma Pak

Fatma Pak

Nezih, ferah, güler yüzlü çalışanlar, hijyen açısından rahatlıkla kalabileceğiniz bir otel kesinlikle tavsiye ederim

2023:12:19 14:04:25
Nesrin Yağan

Nesrin Yağan

Merhaba 18/12/2023 tarihinde konaklama yaptım ilk olarak resepsiyon görevlisi çok ilgili alakalı rahat aile oteli odaların temizliği ve hijyeni gerçekten çok güzeldi gidip kalınabilir bir otel

2023:12:19 10:25:38
Hacı Koldaş

Hacı Koldaş

Odalar gerek konfor açışından gerek hijyen açısından çok temiz, çok güzel ve çok rahat odaların kaloriferli olması apayrı güzel zatençalışanlar güler yüzlü çok cana yakın herkese tavsiye ederim

2024:01:07 18:16:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı