Ali Kaya Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Amasya Ali Kaya Restaurant

Ali Kaya Restaurant, Amasya şehrinde yer alan ve lezzetli yemekleriyle misafirlerine hizmet veren bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Ali Kaya Restaurant, 1995 yılında Ali Kaya tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle Amasya'nın en popüler restoranlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Ali Kaya Restaurant, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, sebzeli yemekler, salatalar ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini sunar.
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanır.
  • Misafirperver ve güler yüzlü personeli vardır.
  • Şık ve konforlu bir atmosfere sahiptir.
Ali Kaya Restaurant, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve şık atmosferiyle Amasya'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Ali Kaya Restaurant Yorumlar - 1

user118910

Ali Kaya Restaurant'ta yemek yedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Yemekler çok lezzetli ve tazeydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

27 Mart 2024
Yener Kaya

Yener Kaya

Herşeyden önce keyifli bir akşamdı. Yemekler lezzetli ve hizmet gerçekten iyiydi. Yiyecekler açısından yeterince zengin bir menüsü bulunuyor. Mekân alkollü bir mekan bundan dolayı da menüde mezeler de yer alıyor. Biz balık (çipura ve levrek ızgarada ve kiremitte kaşarlı), karışık ızgara ve kaburga şeklinde ana yemek yanında beyin söğüş, köpoglu ( patlıcan yoğurt,domates sosu ve sarımsaklı bir meze) kiremitte kaşarlı patates, zeytinyağlı olarak kereviz salatası şeklinde mezeler söyledik. Ailece lezzet, hizmet ve ortamın kalite ve ambiyansından memnun kaldık. Mehmet bey bizimle sürekli ilgilendi kendisine ayrıca teşekkürler. Amasya'da bilmeyen yoktur sevdiklerinizle keyifli bir akşam geçirmek isterseniz tavsiye ederim. Fiyat olarak ise yemekler kişi başı 300-500 arası düşünülebilir. Alkol fiyatları 50cl bir rakı 1000 TL gibi fiyatlanıyor.

2023:11:21 19:21:46
Ayca Kumluca Topalli

Ayca Kumluca Topalli

Şunu baştan söyleyim, oraya yemekleri için değil, manzarası için gittik ve hiç pişman olmadık. Yemeklerin bir özelliği yoktu ve o manzara olmasa o fiyatları asla vermezdik (ekim 2023, tek porsiyon tokat kebabı 310 tl). Yolu merak edenler için, gayet geniş, virajlar rahatsız etmiyor ve merkezden çok kısa bir sürede varılıyor.

2023:10:25 14:45:19
Ayşe altın

Ayşe altın

Tokat'ta yediğimiz tokat kebabından da lezzetliydi(fiyat 310) karışık ızgara her yerde olan standart lezzetteydi, saç kavurma(290 TL) lezzetliydi. Ekstra pişmesini istiyorsanız söyleyin çünkü yorumlarda genel olarak etin çiğ geldiğini yazmışlardı, bizim siparişlerin kıvamı güzeldi. Alkollü mekan fakat aile yeri de var. Müşteri yoğunluğu yüzünden garsonlar suratsız yorumları vardı tedirginik bu konu da fakat normal bir durum bize stardart davrandılar bu konu da yorum yapamayacağım. Masaya ekstra aperatif gelmiyor. Mezelerin her biri 90 TL. Vale yok, yorumlarda dışarda karşılayan olmadı yazmışlar fakat tercihmeselesi benim için illa olması gereken bi durum değil Öneririm herkese

2023:08:28 18:09:10
Metin Eroğlu

Metin Eroğlu

İlave olarak yapılan binanın acil bakıma alınması gerekiyor, kaldırımın üstüne inşa edilen bir yapı. Fiyatları ise biraz daha uygun olmalı.

2023:11:16 07:54:49
Serkan Özyürek

Serkan Özyürek

Amasyayi tepeden gören bir noktada. Tokat tarafından gelirken dağa doğru tırmanıp çıkılıyor. Alkollü bir mekan fiyatlar biraz pahalı. Manzara tüm Amasyaya hakim bir noktada. Kendine ait otoparkı mevcut. Yemekler lezzetli. Ağırlıklı jebab ızgara mevcut. Çıkış biraz zorlu donemecli. Az ilerisinde Cafe side mevcut. Orayı deneyimlemedik. Ama manzarası tek kelime ile süper.

2023:09:12 14:46:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 11:00–00:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı