Sarıhan Konak Otel Restorant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Sarıhan Konak Otel Restorant Amasya

Sarıhan Konak Otel Restorant, Amasya şehrinde konuklarına konaklama ve yeme-içme hizmetleri sunan bir işletmedir. Tarihi bir konakta hizmet veren Sarıhan Konak, misafirlerine geleneksel Türk misafirperverliğini modern konforla buluşturmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Sarıhan Konak Otel Restorant, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve restore edilerek konaklama işletmesine dönüştürülmüştür. Amasya'nın tarihi dokusunu yansıtan bu konak, şehrin kültürel mirasına önemli bir katkı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Restorant menüsünde geleneksel Türk mutfağından lezzetler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir konakta konaklama imkanı
  • Geleneksel Türk mutfağından lezzetler sunan restorant
  • Şehir merkezine yakın konum
Sarıhan Konak Otel Restorant, Amasya'nın tarihi ve kültürel dokusunu yaşamak isteyen misafirler için ideal bir konaklama ve yeme-içme deneyimi sunmaktadır. Geleneksel Türk misafirperverliğini modern konforla buluşturan Sarıhan Konak, unutulmaz bir Amasya deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Sarıhan Konak Otel Restorant Yorumlar - 1

user118775

Amasya Sarıhan Konak Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin tarihi dokusu ve konumu çok etkileyiciydi. Odalar temiz ve konforluydu. Restorantında yediğimiz yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
serdar peker

serdar peker

Odaya girdiğimde oda temizlenmemiş,çarşaf ve yastık kılıfları bile değiştirilmemişti.Odada sandalyede başka birisinin t-shirt ü duruyordu :)Sıkıntıyı söylediğimde sallamadılar bile.İşim gereği hemen hemen her hafta otelde kalan biri olarak söylüyorum ki rezalet.arkadaşlar otelden çok girişteki meyhaneyi işletmeye odaklanmışlar.Yazık!

2021:07:27 20:55:05
Mehtap Şahin Kaya

Mehtap Şahin Kaya

Cok kötü bir oteldi. Tuvaleti temizlemeden, sıvı sabun ve temiz havlu koymadan odayi bize teslim ettiler. Perdelerin kornisleri yarı sokuk. Camı kapatınca kafamıza düştü. Sabaha kadar içki içip, uyuyan varmı hiç önemsedediler. Gürültüden uyuyamadık. Saat 3.30 a kadar içtiler. Bağırarak şarkı söylediler.Sonrada 2.köpek getirdiler ve sabaha kadar havlamalarından yine uyuyamadık. Felaket kötü bir oteldi. Kimseye savsiye etmiyorum. Verdigi. Paraya degmez.

2021:08:29 07:43:55
TALHA BAHADIR

TALHA BAHADIR

Réservation yaptık fakat başka yere getirdiler haber vermeden. Odada yatak temizdi fakat geriye kalanlar pislik içindeydi.10 dakika yürüdük bagajlarla tekrar 10 dakika yürümek zorunda kaldık arabaya geri gitmek için.Ustelikte 2 küçük çocukla.Böyle işcilik olamaz

2021:08:13 10:59:30
Tuncay Özmen

Tuncay Özmen

Merhaba harşena otel yenilenmiş yüzü ve yeni yönetim ile sezona giriyor ayrıca dünya mutfağı restaurant yakında hizmet verecektir siz değerli misafirleri memnun etmek görevimizdir saygilarimla yeni yonetim

2019:04:03 08:36:37
Sariyer Garagee

Sariyer Garagee

Oda çok iyi kahvaltı çok iyi duşakabin mükemmel kısaca herşeyiyle gerçekten tarihi bir konak çalışanlarına da teşekkür etmeden geçmek istemiyorum güleryüzlü hizmet almak insanı mutlu ediyor ben dünya göz hastanesi çalışanı olarak tavsiye ederim ( not:zaten el deiştirmiş otel bilginiz olsun)yeni sahibine de şimdiden haylrlı işler 🙏

2019:09:28 06:48:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı