Payidar Restaurant / Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Amasya Payidar Restaurant / Otel

Amasya şehrinde bulunan Payidar Restaurant / Otel, konuklarına hem lezzetli yemekler sunan bir restoran hem de konforlu konaklama imkanı sağlayan bir otel olarak hizmet vermektedir. İşletme, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Payidar Restaurant / Otel, 2005 yılında açılmış olup, Amasya'nın misafirperverliğini ve lezzetlerini konuklarına sunmaktadır. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendini geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

Payidar Restaurant / Otel, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hem restoran hem de otel bölümlerinde kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve yöresel yemekler
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Amasya ziyaretinizde Payidar Restaurant / Otel'i tercih etmeniz, hem lezzetli yemeklerin hem de konforlu konaklamanın keyfini çıkarmanızı sağlayacaktır. Misafirperverlikleri ve kaliteli hizmet anlayışlarıyla sizi memnun edeceklerdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Payidar Restaurant / Otel Yorumlar - 1

user118759

Amasya Payidar Restaurant / Otel Konaklama harika bir deneyimdi. Odalar temiz ve konforluydu, personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Restoranda yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Konum olarak da şehir merkezine yakın olması büyük bir avantajdı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel. Puan : 5

27 Mart 2024
Gezgin & Hvv

Gezgin & Hvv

15 Kasım Amasya gezimizde Payidar oteli tercih ettik konumu şahaneydi.Karşılama ekibi şahaneydi.Yorumları okuyarak gelmiş olsaydım bu oteli tercih etmezdim,iyiki dinlememişim ;)Akşam yemeğimizi otelde yedik ekip o kadar güzel hazırlanmıştı ki el pelçe divan etrafımızda memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar.Aile oteli herkes gece yarısına kadar orada herhangi bir sorunda otel müdüresi Merve Hanım bizzat kendisi ilgileniyor.Odalar gayet güzel ve temizdi.Kendilerine de söyledim odalar temizlik ekibi tarafından temizlendikten sonra mutlaka denetlenmeli!Temzilikcilerin yaptığı hata otele mâl edilebilir.Taha beyfendiye,Merve Hanıma ve ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler🎉

2023:11:23 20:21:18
Semih Gümüşbaş

Semih Gümüşbaş

Kahvaltı açık büfe 160 TL.Hamur işleri çok başarısız. Böreğin altı pişmemiş, poğaça tıkaç gibi, haşhaşlı olan en az 2 günlük var. Yumurta organik değil inorganik. Bir sürü reçel çeşiti vardı denemedik. Domates, salatalık, roka tazeydi. Peynir çeşitleri güzeldi. Sıcak yuvarlak ekmeği de iyiydi. Mayalanmayı başaramamış bir hamur olsa da en azından sıcaktı. Bardak ve çatallar temiz değildi. Sanırım yaşanmışlık hissi verilmeye çalışılmış. Patates kızartmasını(????) görsel olarak koyuyorum siz karar verin. Su buharında demleme usulü patates. Tuvaletlerinde de temizlik sıkıntısı vardı. Ama çalışanlar ilgili ve güler yüzlüydü. Yine de onlara teşekkür ediyoruz.

2023:11:14 16:44:24
hande gündoğmuş

hande gündoğmuş

Amasya’nın en güler yüzlü oteli diyebiliriz. Kat Görevlisi Ablaların ilgisi güler yüzlülüğü sanki evinizde gibi hissettiriyor. Bunun yanında yemekleri ve yemek servisi yapan çalışanlar çok uyumlu ve yemek konusunda alternatif üretmeleri bizleri memnun etmek için ellerinden gelenleri yapmaları ve bütün yardımları için bütün Payidar Otel çalışanlarına teşekkür ederiz. Yolu Amasya’ya düşen herkesin şüphesiz tercihi olabilecek bir otel.

2023:12:23 08:35:54
Mustafa Tunay

Mustafa Tunay

Taha Bey I kadroya katmaları ve yapılacak yenilikler ile çok daha iyi olacaktır. Artık Payidar satış hem konaklama hem yemek. Teşekkürler Taha

2024:01:23 04:26:37
Ahmet Yücesan

Ahmet Yücesan

Odalar sessiz sakin. Duş dar ve kullanışlı değil. Oda içerisinde kullanılacak şeylerin konumları saçma. Kahvaltı yetersiz ve leziz değildi. Akşam yemegin de beyti farklı bir sunum ama tatlı vs vasatti. Gelişmesi gerekiyor bence.

2023:12:21 20:16:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:30
  • Salı 06:00–23:30
  • Çarşamba 06:00–23:30
  • Perşembe 06:00–23:30
  • Cuma 06:00–23:30
  • Cumartesi 06:00–23:30
  • Pazar 06:00–23:30

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı