Amasya Anadolu Mantı Evi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Amasya Anadolu Mantı Evi

Amasya Anadolu Mantı Evi, Amasya şehrinde geleneksel Anadolu mantı lezzetini sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine lezzetli ve doyurucu mantı çeşitleri ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Amasya Anadolu Mantı Evi, 2005 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Mantı çeşitleri: 15 TL - 30 TL arasında değişmektedir.
  • İçecekler: 5 TL - 10 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan mantılar
  • Geleneksel Anadolu mantı tariflerinin kullanılması
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Temiz ve hijyenik bir ortam sunulması
Amasya Anadolu Mantı Evi, lezzetli mantıları ve samimi atmosferi ile tercih edilmesi gereken bir mekandır. Geleneksel Anadolu mantı lezzetini deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Amasya Anadolu Mantı Evi Yorumlar - 1

user118642

Amasya Anadolu Mantı Evi'nin yemekleri gerçekten çok lezzetli ve taze. Mantıları özellikle çok başarılı. Ayrıca hızlı ve güler yüzlü bir hizmetleri var. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Mart 2024
Medyum Vilad

Medyum Vilad

Ortam güzeldi fakat içerisi buz gibiydi.Çalışanlar güler yüzlüydü bir iki kişi dışında.Arkadaşımla ilk defa farklı bir yemek tatmak istedik, çerkez mantısı aldım ben, servis eden arkadaş baharatsız yenmiyor diye özellikle attırdı fakat atmasam daha iyidi, sonrasında mide ağrısı başıma bela oldu, mantılar güzeldi fakat bize uymadı, ortam güzel gayet iyi.. Amasya da ortalama memnun kaldığım nadir yerlerden..Teşekkürler ☘️

2024:01:15 20:40:36
Yaren Salduz

Yaren Salduz

Arkadaşımızın tavsiye üzerine Anadolu mantı evine gittik. Ortamın atmosferi çok güzel ve çalışanlar oldukça güler yüzlü. Eğer ilk defa gidiyorsanız personel size tüm mantı çeşitlerini tanıtıyor tek tek (Acaba bu neli, nasıl diye düşünmenize gerek kalmıyor :)). Servise turşu ikramı ile başlanıyor (Turşu sever birisi olarak, turşuları benden tam not aldı.) Çerkez Mantısı (patatesli) ve Sinop Mantısı (peynirli) yedik. İkisi de oldukça lezzetliydi fakat ben Çerkez mantısını daha çok beğendim. Yolunuz düşerse kesinlikle uğramalısınız.

2024:01:06 05:41:21
Aysun

Aysun

Ödüllü bir işletme bunu her yerde sergiliyorlar. Mekandan adımınızı atar atmaz güler yüzlü ekip tarafından karşılanıyorsunuz. Sipariş vermek için garsonlar mutlaka ürünlerini tanıtıyor ve tavsiye veriyorlar. Günümüz ekonomisi göz önünde bulundurulduğunda fiyatlar makul ancak kesinlikle ekonomik değil. Lezzeti gayet iyiydi biz memnun kaldık çay ikramı tabiki vardı :)

2023:12:10 17:35:46
Meltem Bahçaci

Meltem Bahçaci

Bu firmayı 4 yıldır her sene ziyaret ediyorum her gelişimde meşhur Sinop mantısını tercih ederdim ve şahaneydi favorim kesinlikle o. Bu sefer kahvaltı etmeden gittiğim için peynirli kızarmış olanı denedim mantıdan çok peynirli pişiye benziyordu ama güzeldi. arkadaşım da patatesli olanı denedi o mantı tadındaydı ve içi dopdolu yumuşacıktı sanırım Çerkes mantısıymış ama Kore yemeklerine benzettim kıvamını.

2023:11:25 16:56:56
sefa toprak

sefa toprak

Amasya’da yerel lezzetleri tatmak için gidilebilecek bir kaç iyi lokantadan biri. Kapalı ve açık kısmı mevcut. İyi dekore edilmiş keyifli bir bahçesi var.Mantı çeşitleri oldukça fazla. Hatuniye ve Sinop mantılarının yanısıra Baklalı Dolma sipariş ettik. Sinop mantı biraz fazla sulu olmuş, bu nedenle tadı biraz kaçmış gibiydi. Diğerleri oldukça lezzetli.Fiyatlar muadil kalitedeki restoranlara göre biraz yüksek.Personel güleryüzlü. Sipariş öncesi müşteriye yemek çeşitleri için bilgi de veriyorlar.Fazlaca tercih edilen ve lezzet sunan lokantalarda WC ve lavabonun bakımlı ve düzgün olmasını beklerim. Burada maalesef bu kaliteyi göremedim. Derme çatma bir WC var maalesef.

2023:10:06 13:27:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı