AKS Royal Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Amasya AKS Royal Otel

Amasya AKS Royal Otel, şehrin merkezinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine yüksek kaliteli hizmetler sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

AKS Royal Otel, 2005 yılında Amasya'da hizmet vermeye başlamıştır. Otel, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

AKS Royal Otel, misafirlerine uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Fiyatlar, oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lüks ve konforlu odalar
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Toplantı ve etkinlik alanları
  • Spa ve fitness merkezi
  • Otopark imkanı
AKS Royal Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı, merkezi konumu ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır. Amasya'yı ziyaret eden herkesin AKS Royal Otel'i tercih etmesini öneriyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez AKS Royal Otel Yorumlar - 1

user118527

Amasya AKS Royal Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça zengin ve lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
İlker Kütük

İlker Kütük

Otel her açıdan mükemmel. Konumu çok güzel bir yerde. Temizliğe çok önem veriyorlar gördüğüm üzere. otelin içi ve odaları çok sıcak kışı hissetmiyorsunuz ama isterseni balkonlu odadan balkona çıkabilirsiniz. Hizmeti oldukca iyi biz cok begendik.

2023:12:17 06:58:01
Gezgin Satışçı

Gezgin Satışçı

Öncelikle otele ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Otel temiz. Açık büfe kahvaltı yok ama yine de kahvaltısı yeterli. Şehre gelen asker aileleri öğrenci aileleri için ve oda çalışma düzeneğine çok fazla ihtiyacı olmayan şirket çalışanları için uygun ve ekonomik bir otel. Kaldığım odada klima yoktu diğerleri aynı mı bilmiyorum. Doğal gaz var kış ayları için sorun olmaz ama klimasızlık yaz ayları sorun. Yatak temiz ve rahat. Banyo lavabosu çok küçük ve köşede. genel anlamda yüksek bir beklentiniz yoksa otelden memnun kalırsınız. Öncelikle fiyat ekonomisi ile ön plana çıkıyor.

2023:10:11 07:11:22
Gezen Görenim

Gezen Görenim

Askerimizin yemin töreni için gittiğimizde tercih ettiğimiz bir otel. Amasya’ya siz de bu tür sebepler için yani 1-2 gece kalmaya gidecekseniz burayı seçmenizi tavsiye ederim. Merkezdeki oteller gibi pahalı değil, sakin ve otopark sıkıntısı yok. Otel genel olarak temiz. 303 no’lu odanın banyo kilidi bozuk umarım ilgilenirler. Asansörün bakımı yapılmalı. Biz asansörde kaldık. Kahvaltı idare eder. Çeşitli ama lezzet yok. Maksat karın doyurmak. 1 gecelik konaklama da büyük beklentim yoktu zaten. Çalışanlar çok güler yüzlü. X konağı, Y konağı gibi saçma sapan, penceresiz odalarda kalmak yerine sessiz sakin bu oteli tercih etmekle doğru karar vermişim. Kendimi tebrik ettim. 😂 Karşısında Şok market de var.

2023:10:06 06:33:28
Oğuzhan KARATAŞ

Oğuzhan KARATAŞ

Ailenizle gönül rahatlığıyla gelebileceğiniz ,güzel bir otel. iş seyahatlerinde tercih edeceğiniz serin Ferah sıcak ortamda hızlı internet.Güler yüzlü Çok candan bir işletme sahibi var.Kendi oteliniz gibi rahat zamanınızı geçireceğiniz çok şık bir otel konumu üniversite bölgesine yakın şehir merkezine bir buçuk kilometre civarında, yürüyerek bile gidip gelinebilecek durumda yürüyerek şehir merkezine gitmeyi planlarsanız Yeşilırmak aktığı yöne doğru ilerlediğinizde meydana ulaşıyorsunuz çok zevkli çok hareketli ve tarihi dokuların içinden geçerek ilerliyorsunuz Bence aracınızı Otelin önüne bırakıp merkeze doğru yürüyün sol tarafınızda harşena kalesini hemen yanınızda Yeşilırmak sağ tarafınızda Ferhat Tepesi çakallar Vadisi güzel bir Doğa yürüyüşü hissinde ilerleyeceksiniz otelin merkeze uzaklığı 1 kilometre Olması avantaj gece kalırken araç sesi duymuyorsunuz 24 saat ne zaman isterseniz o da servisi veriyorlar kahvaltı efsane açık büfede Yok yok ne isterseniz her şeyin en iyisi koymuşlar Ayrıca en önemlisi simit poğaça börek ve sıcak servisleri ile sabah kahvaltısı için bile bu otelde gece kalınabilir uzun bir anlatım oldu ama Şuna da değinmek istiyorum otopark sıkıntınız yok otelin hemen önünde aracınızı park edip odanızın camından aracınızı görebilirsiniz bahçesinde oturup bir sade kahve içmeden de Oteli terk etmeyiniz

2023:08:02 21:17:43
engin gül

engin gül

Yeni olduğu için odalar temiz ..banyo biraz sorunlu her yer su altında kalıyor, desin hatası var. Kahvaltı yeterli. Klima yok camlarda telde yok..sineklik bir yaz gecesi zor olabilir. Yataklar rahat ve ergonomik. Park sorunu yok. Merkeze yakın

2023:09:11 05:04:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı