Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Amasya Garden Otel

Amasya Garden Otel, şehrin merkezinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Amasya Garden Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve şık tasarımı
  • Konforlu ve temiz odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Amasya Garden Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyen misafirlerimiz için ideal bir seçenektir. Ayrıca şehir merkezine yakın konumuyla da konuklarımıza kolaylık sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Garden Otel Yorumlar - 1

user118511

Amasya Garden Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin bahçesi çok güzel ve huzurlu bir ortama sahip. Odalar temiz ve konforlu, personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
meryem ince

meryem ince

Bu iyi yorumları kim yaptı Allah aşkına? Asla otelde konaklayan insanların yazdığını düşünmüyorum.Paranla rezillik.Odalar çok kötü tuvalet ve banyo leş otelin kendide merdiven altı bir yer gibi kahvaltı çok kötü çoğu arkadaşın eklediği fotoğrafla alakası yok biz resepsiyona gider gitmez anladık ama Amasya ya geldiğimiz tarih asker yemin törenine denk geldiği için asla başka yerde boş yer yoktu mecburen kaldık ama sizin böyle bir mecburiyetiniz olursa arabada yatin daha iy

2023:08:04 12:10:44
Turan Sert

Turan Sert

Ben beğendim arkadaşlar fazlası var azı yok oyuzden çok rahatlıkla gidebileceğiniz yer amasya merkezden 5 dk uzaklıkta olması ayrı güzel onuda belirmek isterim gider kalırsanız anlarsınız yani sakin araç çekme konusunda rahat ve aile olarak çalışıyorlar inşallah tekrar gitmeyi düşünüyorum hayırlı işleriniz olsun garden otel çalışanlarına 😊🤗

2023:08:22 13:50:17
elif büşra Toprak

elif büşra Toprak

Asker yemin töreni için ilk defa geldiğimiz amasyada konaklama için tercih ettik. Gece yarısı geldiğimiz için konum ve bahçesini tam anlamamıştık ama karışılayan arkadaş oldukça yardımcı ve kibardı. 4 kişi oldğumuz için çatı katı odasındaydık görseldeki kadar yenilenmiş bir oda değildi ama rahat, temiz ve sıcak suyu vardı. sabah olunca kahvaltı, çevresi ve çalışanların güler yüzünü görünce iyi ki burayı tercih etmişiz dedik. ayrıca çevre yolu üzerinde konumlanan otel şehir dışında gibi gelse de amasya merkeze hem çok yakın hemde askeri yemin törenine çevre yolundan hızlı erişim mümkün... yemin töreni günü 6.30 da kahvatımız hazırdı ve bütün personel güler yüzle arabalarımıza kadar eşlik etti. biz 3 bayan bir çocuk olduğumuz halde güvenle konaklayıp memnuniyetle ayrıldık. herşey için teşekkürler.

2023:06:05 12:02:14
Kayhan Ozturk

Kayhan Ozturk

herkese selam 1 gün kaldığımız bu otelde odalar öok hijyen konum harika ve en çok beğendiğim personellerin ilgisi sıcak kanlılığı harika yemekler harika kahvaltı çok güzel işletme sahibinin bire bir ilgisinden dolayı herkese çok teşekkür ederim emeklerinize ve hizmetlerinize sağlık çok teşekkür ederim

2023:07:11 13:03:37
Ali Aslan

Ali Aslan

Gayet hoş ve güzel özellikle kremalı yaprak ciğerin süper odaları gayet güzel ve temiz hizmette sınır tanımıyorlar hepsine buradan teşekkür ediyorum konaklamak isteyen herkese tavsiye ederim müşteriniz bol olsun

2023:06:24 18:46:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı