Yummy Cheese Pasta Amasya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Yummy Cheese Pasta Amasya

Yummy Cheese Pasta Amasya, Amasya şehrinde lezzetli makarna ve peynir çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, 2015 yılında açılmış olup, kaliteli ve taze malzemeler kullanarak müşterilerine enfes lezzetler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Yummy Cheese Pasta Amasya'da, geniş bir menü seçeneği bulunmaktadır. Makarna çeşitleri, peynir tabakları, salatalar ve tatlılar gibi birçok seçenek müşterilere sunulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanımı
  • Geniş menü seçeneği
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Yummy Cheese Pasta Amasya, lezzetli makarna ve peynir çeşitleri ile müşterilerine keyifli bir yemek deneyimi sunmaktadır. Taze malzemeler ve uygun fiyatlar ile tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Yummy Cheese Pasta Amasya Yorumlar - 1

user118489

Amasya Yummy Cheese Pasta gerçekten harika bir lezzetti. Hem lezzetli hem de doyurucuydu. Ayrıca hızlı bir şekilde teslim edildi. Kesinlikle tekrar sipariş vereceğim.

27 Mart 2024
Mert Taşçı

Mert Taşçı

Makarnaları güzel ancak büyük atıştırmalık olarak düşünün yemek yerine doyulmaz..

2024:01:21 14:29:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı