AMASYA SEMAY OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 39 Yorum Ekle

Amasya Semay Otel

Amasya Semay Otel, Amasya şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otel, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Semay Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Modern ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Otel restoranında yöresel lezzetlerin sunulması
Amasya Semay Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odaları, şehir merkezine yakın konumu, uygun fiyat politikası ve misafirperver personeli ile unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez AMASYA SEMAY OTEL Yorumlar - 1

user118481

Amasya Semay Otel'de konakladım ve oldukça memnun kaldım. Otelin konumu çok güzel, odalar temiz ve konforlu. Personel de son derece ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
mustafa yurt

mustafa yurt

-Üniversite sınavları için gitmiştim.erken saatte gitmeme rağmen odan boş girip dinlenebilirsin diyen güzel insanlar.-Konum tartışılmaz kaya mezarları ile Yeşilırmak arasında harika bir nokta da ;gece canın sıkıldı saat 2 çık dışarı 1 dk Yeşilırmak manzarası ışıklar resmen deşarj oluyorsunuz.-Ese abi , resepsiyondaki abla güler yüzlü iyi insanlar-odalar biraz küçük ama temizTeşekkürler semay otel

2023:12:27 19:17:57
Eylem Yavuz

Eylem Yavuz

Odalar inanılmaz küçük iki yatak arasına zar zor giriliyor. Bavul vs açmaya zaten yer yok. Çarşaflar lekeli ve havlular kirliydi. Bir havludan resmen saç yumağı çıktı. Fotoğraflarda gösterilen teras çok bakımsızdı. Kahvaltı zayıf. Onun dışında konumu ve manzarası güzel.

2023:11:11 10:09:11
Aydeniz Kodaş

Aydeniz Kodaş

Asker almak için geldik ailemle annemle babama verdikleri oda o kadar kötüydü ki anlatılmaz yatağın bazasi altindakinden büyük şaka gibi,odalar havasiz bizim odamizda ise yorgan yoktu ilk defa rastladım böyle bişeye gidip istedim bi abi depodan kılıfı elime verdi kendimiz değiştik, gorevlilerin iletişimi iyiydi konumu iyi değil otopark sorunu yaşadık kahvaltı menüsü çok zayıftı.

2024:01:04 19:57:47
Eda Çorak

Eda Çorak

Perşembe günü rezervasyon yaptırıyoruz, ccumartesi gece giriş yapacağımızi belirtiyoruz ,gündüz ariyip teyit ediyorlar buraya kadar sıkıntı yok akşam tekrar arayıp bana talimat geldi vay efendim oda yok, bakacağım duruma göre ayarlayim diyor dalga geçer gibi. Şehir disindan geleceğimizi de iletmemize rağmen böyle bir manzarayla . Asla güvenip rezervasyon yaptırmayın aslaa. 3 kez telefonda görüşmemize rağmen utanmadan hâlâ cevap vermediniz diye iftira atıyorlar...

2023:11:14 09:47:13
Gökhan Kakıl

Gökhan Kakıl

Kesinlikle hiç memnun kalmadık. Tavsiye etmiyorum. Odamızda klima bozuktu resepsiyona gün içinde bir kaç defa söylememize rağmen sıcaktan çalışmadığı gece çalışacağı söylendi ama bizi her seferinde bu şekilde oyaladılar. 40 derece sıcakta klimasız yattık. Otel konum olarak turistik alanda kaldığı için de gece boyu sokakta gürültü oluyor o sıcakta camları da kapatamadığımızdan gecemiz rezil oldu asla bir daha kalmam. Kahvaltısı yetersiz. şampuan ve sabun kullanılmış ürünler vardı. Duş jeli, pike gibi eksikler de vardı.

2023:08:08 09:58:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı