Amaseia Butik Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Amaseia Butik Otel Amasya

Amaseia Butik Otel, Amasya şehrinde konuklarına huzurlu ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Amaseia Butik Otel, 2010 yılında açılmış olup, misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, geleneksel Amasya mimarisine uygun bir şekilde tasarlanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Geleneksel Amasya mimarisine sahip olması
  • Konforlu ve modern odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
Amaseia Butik Otel'i tercih etmeniz için sebepler arasında, şehir merkezine yakın konumu, geleneksel mimarisi, konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışı bulunmaktadır. Misafirlerimizin memnuniyeti bizim için ön plandadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Amaseia Butik Otel Yorumlar - 1

user118473

Amasya Amaseia Butik Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Otelin tarihi dokusu ve odaların konforu beni etkiledi. Personelin ilgisi de oldukça güzeldi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Tek olumsuz yanı odalar biraz küçüktü. Genel olarak çok keyifli bir konaklama deneyimi yaşadım.

27 Mart 2024
Esengül Kıyak Gezer

Esengül Kıyak Gezer

Ramazan bayramında 1 gecelik konaklama için geldik. Gayet sıcak bir şekilde karşılandık. Odalar gayet ideal büyüklükte ve gayet temiz. Sabah kuş sesleriyle uyanıyorsunuz. Sıcak su sıkıntısı yaşamadık. Bir daha Amasya’ya gitsem kalır mıyım? Evet kesinlikle :) teşekkür ederiz…

2023:04:23 21:32:15
Kübra Uluba

Kübra Uluba

Bu otele burdaki yorumları okuyarak gittik. Gerçekten de doğru bir tercih oldu. Odalsr tertemizdi. Selçuk bey cok ilgili bir ev sahibi :) biz söylemeden kızımız için hemen üçüncü yastık ve pike getirdi.yine gelsem ilk tercihim Bu otel olur.

2022:09:07 05:06:43
Osman Barış Yorgancı

Osman Barış Yorgancı

Bir gece konukladım. Güzel bir otel. Amaca hizmet ediyor. Oda ve duş alanı temiz, ısıtma sistemi çok iyi, duş sıcak su çok iyi. Otelden çıktığınız sokak yaşamın için.

2023:01:29 19:54:14
Sibel Dilara Can

Sibel Dilara Can

Çarşı içinde olmasından kaynaklı çok gürültülü uyuyup dinlenmek istiyorsaniz tercih etmemenizi öneririm. Gec saatte otele giriş yapmak durumunda kaldık heryer kapalı olduğu için tedbirsiz gittik odada su ketıl yoktu aşırı dar bir odaydı lavaboda elinizi yıkarken bile zorlanabilirsiniz

2022:08:28 16:37:01
B. D.

B. D.

Otel konumu bakımından çok merkezi güzel. Konak yenilenmiş bir şekilde gayet temiz. Personelleri güler yüzlü. Hem klima hem kalorifer çalışıyor,oda sıcacıktı. Kahvaltısı dahil fiyata. Yemek yeri Amasya Mutfağı az ileride bir mekan. Kahvaltısı sade kahvaltı tabağı şeklinde geliyor.

2022:01:14 16:19:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı