Lalehan Hotel Special Class

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Amasya Lalehan Hotel Special Class

Amasya Lalehan Hotel Special Class, Amasya şehrinde konforlu ve lüks bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Tarihi ve doğal güzelliklerle çevrili olan otelimiz, misafirlerine unutulmaz bir Amasya deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Amasya Lalehan Hotel Special Class, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek misafirlerine en iyi konaklama deneyimini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Lüks ve modern odalar
  • Restoran ve bar hizmetleri
  • Spa ve fitness olanakları
  • Ücretsiz otopark imkanı
Amasya Lalehan Hotel Special Class, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen misafirler için ideal bir konaklama seçeneğidir. Konforlu odaları, kaliteli hizmet anlayışı ve merkezi konumuyla unutulmaz bir Amasya deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Lalehan Hotel Special Class Yorumlar - 1

user118425

Amasya Lalehan Hotel Special Class Konaklama deneyimim harikaydı. Otelin konumu çok güzeldi, odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
Ahmet Yandik

Ahmet Yandik

Öncelikle hizmet 5 yıldız... Giriş, karşılama, ilgi alaka ve temizlik çok iyiydi. Kendi halinde güzel bir hotel. Merkeze çok yakın. Oda geniş ve güzeldi. Mobilyalar daha iyi olabilirdi. Odalar da artık çay kahve seti olması gerekiyor. Kahvaltı da yeteri kadar çeşit vardı. Genel olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2024:01:20 20:41:52
Zeliha Nur Karagöz

Zeliha Nur Karagöz

Merkezde olması itibariyle gerek turistik yerlere gerek çarşıya uzaklığı çok güzel bir konumda. Irmak tarafı odalarda kaldık. Odalar çok temiz ve soğuk günlerde gittiğimiz için soğuk olur mu diye endişeliydim odalar da çok sıcak. Balkonu olması ayrı bir güzellik. Sabah akşam çıkıp manzaraya bakarken çayınızı kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Çoğu otelde unutulan ama bu otelde incelikle düşünülmüş bir detay da çekmecelerde seccade ve kıble yönünü belirtir işaret bulunması. Çalışanlar zaten hem çok kibar hem de çok ilgililer. Herşeyi rahatlıkla sorabilir söylebiilirsiniz. Kahvaltı öğünü için bir çok çeşit yiyecek vardı. Güzel doyurucu bir kahvaltı yaptık. Yemekhane görevlileri temizlik görevlileri hepsi çok ilgililerdi. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Gelecek olanlara da tavsiye ederiz. Teşekkürler.

2023:12:03 11:49:12
El Nino Vira

El Nino Vira

Şehrin 1-1,5 km dışında ark problemi yaşamadık. Bu dönemde tadilat olduğu için gündüzleri biraz ses oluyor. Odalar temiz ferah nehir manzaralı. Kahvaltısı iyiydi. Otel icerisi labirent gibi. Çalışanlar ilgili ve Güleryüzlü. Güzel bir işletme tavsiye edebilirim.

2023:12:07 08:19:06
KAAN KOCAAY

KAAN KOCAAY

Çalışanlar güleryüzlü. Otopark sorunu yok. Odalar ferah ve temiz. Kahvaltısı normaldi. Otel biraz karışık, kahvaltı yerini yada otelden cıkışı biraz zor bulabilirsiniz ve asansör yok.

2023:12:01 18:15:59
Cüneyt Coşkun

Cüneyt Coşkun

Konum olarak çok iyi yerde. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Odalar temiz. Yemek çeşitleri çok fazla değil ama benim için yeterli ve lezzetliydi. Çocuk yatağı temiz ama artık çok yıpranmış ortası çökmüştü.

2023:09:12 03:52:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı