Amasya Teşup Konak Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Amasya Teşup Konak Otel

Amasya Teşup Konak Otel, Amasya şehrinde konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Tarihi bir konakta hizmet veren otel, misafirlerine şehrin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfetme fırsatı da sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Teşup Konak Otel, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve restore edilerek modern bir konaklama tesisi haline getirilmiştir. Otel, geleneksel Amasya mimarisini koruyarak konuklarına benzersiz bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve konaklama süresine göre değişiklik göstermektedir.
  • Kahvaltı dahil veya dahil olmayan konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Tarihi bir konakta konaklama imkanı
  • Şehir manzaralı odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Amasya Teşup Konak Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Tarihi atmosferi, konforlu odaları ve şehir merkezine yakın konumuyla unutulmaz bir Amasya deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Amasya Teşup Konak Otel Yorumlar - 1

user118401

Amasya Teşup Konak Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin tarihi dokusu ve konumu çok etkileyiciydi. Odalar temiz ve konforluydu. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
Abdulkadir Koç

Abdulkadir Koç

Merhabalar hayatımda çok az yere yorum ekledim burada onlardan biri. Karadeniz turumuzun tamamlayıp memlekete dönerken Amasya'yı da görmek istedik 2 gün önceden aradık yani neredeyse tesadüf ama bu kadar mükemmel bir yer olduğunu asla tahmin etmemiştim. Odalar çok güzel hele ki balkonlu odalar harika. Konak insanı eskilere götürüyor, ruhumuz sakinleşti burada. Buraya gelene kadar bir çok yerde kaldık yolculuğumu burada sonlandırmak ayrı güzel oldu hep güzel hatırlayacağım. Kahvaltı güzel, odalar güzel konak güzel, manzara güzel, insanlar güzel. Buraya gelirken burayı değil kendimizi seçmemiz lazım bence burada kalmayı hakediyor muyum diye. Her şey için çok teşekkürler Levent Bey de çok ilgili ve güleryüzlü böyle bir yerde kalma şansını bize yaşattıkları için ve böyle bir yeri yaşattıkları için çok çok teşekkürler..

2023:09:10 07:50:42
Oğuzhan Zengin

Oğuzhan Zengin

Mayıs ayında askerden terhis olup kızarkadaşımla 1 gece konakladım. Sadece yatacak düzgün bir yer ararken harika bir tatil yapmış olduk. Amasya zaten küçük bir yer ama otelin yeri de gezilebilecek noktalara çok yakın. Yeşilırmak manzaralı odamız mükemmeldi. Ahşap döşeme ve mobilyalarla nostaljik ama oldukça lüks bir görünümü vardı. Tertemizdi. Banyosu askerde 1 ay doğru düzgün duş görmemiş olan benim için cennetti resmen. Sabahında çeşit ve lezzet olarak çok güzel bir açık büfe kahvaltı vardı. Otel sahibi Levent Bey çok ilgili, her şeyiyle mükemmel bir insan. Otelden ayrılacağımız zaman taksi beklerken bize ufak bir piyano resitali bile verdi. Yorumu yazmakta bu kadar geciktiğim için kendisinden özür dilerim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:08:16 20:32:13
Tülin Erdoğan

Tülin Erdoğan

Öncelikle Levent beye ve Aysun hanıma misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Otel şehrin merkezinde, her noktaya yürüyerek rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Temiz ve konforlu. Kahvaltı yeterli. Yeşilırmak kenarına bakan odaların manzarası harika.

2023:11:06 06:49:40
Enes Otman

Enes Otman

Otel mis gibi kokuyor öncelikle. Odalar ve otelin konumu muhteşem. Odaların manzarası inanılmaz! Levent beye ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim artık her geldiğimizde kalıcağımız yer oldu.

2023:10:31 09:22:04
habibe maşide gürleyen

habibe maşide gürleyen

2-3 Eylül arası eşimle bir gece konakladık ve çok memnun kaldık. Öncelikle nevresimler, havlular her şey tertemiz mis gibi. Biz balkonlu oda tercih ettik, manzara muhteşem. Odanın ve konağın tamamının dekorasyonu genel konseptle uyumlu, tam bir konak havasında.Nostaljik radyo, telefon gibi detaylar insanı gülümsetiyor. Kahvaltıdan da memnun kaldık, açık büfe, birkaç çeşit yöresel peynir vs de vardı, benim için fazlasıyla yeterliydi. Otelin sahibi ve yardımcı hanımefendi çok nazik, misafirperverdiler. Tekrar gidip gezebilmek ve konaklayabilmek dileğiyle…

2023:09:04 18:50:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı