Hasırcı Konakları Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Amasya Hasırcı Konakları Otel

Hasırcı Konakları Otel, Amasya şehrinde konuklarına eşsiz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Otel, tarihi bir konakta hizmet vermektedir ve misafirlerine geleneksel Türk konaklama kültürünü yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hasırcı Konakları Otel, 19. yüzyılda inşa edilmiş ve restore edilerek otel olarak hizmet vermeye başlamıştır. Tarihi dokusunu koruyan otel, konuklarına hem modern olanaklar hem de geleneksel Türk misafirperverliğini sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel paketler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir konakta konaklama imkanı
  • Geleneksel Türk mimarisi ve dekorasyonu
  • Merkezi konumda olması
  • Restoran ve kafe hizmetleri
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
Hasırcı Konakları Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Tarihi atmosferi, konforlu odaları, lezzetli yemekleri ve merkezi konumuyla unutulmaz bir Amasya deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Hasırcı Konakları Otel Yorumlar - 1

user118377

Amasya Hasırcı Konakları Otel, tarihi bir konakta konaklama imkanı sunuyor. Odalar temiz ve konforlu, personel güleryüzlü ve yardımsever. Kahvaltı lezzetli ve çeşitli. Konaklama deneyimimiz oldukça keyifliydi. Tek olumsuz yanı, odalar biraz küçük olabilir. Genel olarak memnun kaldık.

27 Mart 2024
Nermin Soba

Nermin Soba

Hafta sonu icin günü birlik Rize'den gittiğimiz de tesadüfen girdiğimiz ve sıcacık bir karşılaşmayla karşılaştığımız samimi ve icten insanlarla iyiki de raslamışız. Aslinda Farklı bir konakta yer ayırttirmistik. Gittigimizde hiç ilgilenen olmadığından karsimiza cikan ilk yere girmek zorunda kaldık iyikide Hasırcı konakları çıkmış karşımıza. Çok ilgililer sagolsunlar. Tereddüt etmeden gidip kalabilirsiniz. Gerek Manzarası gerek odanin temizliği gayet iyiydi. Cok memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz.

2023:10:25 09:24:45
Anıl Özler

Anıl Özler

Çok temiz. Konumu harika. Kahvaltı da çok lezzetli idi. Yakınlarındaki diğer konaklara göre önünde otopark alanı avantajı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:09:08 16:39:56
Halil İbrahim Mutlu

Halil İbrahim Mutlu

Aile ile kalınabilecek güzel, manzarlı güzel kahvaltılı ve güler yüzlü personel ile harika bir mekan

2023:11:17 14:44:48
Özgenur ÇAĞ

Özgenur ÇAĞ

Evcil hayvan kabul etmeleri çok iyi. Odaları temizdi. Sabah kahvaltıları ve çalışanların samimiyeti çok hoşumuza gitti. Seneye tekrar tercih edeceğiz.

2023:08:30 08:36:35
Muhammet Aslangoren

Muhammet Aslangoren

Geçen yıl da gelmiştim şimdi de geldim personellerin ilgili olması güler yüzlü olmaları çok güzel yabancılık çekmiyorsunuz tavsiye ederim teşekkürler hasırcı konakları bu manzaraya değer

2023:09:21 05:24:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı