İlk Konak Butik Otel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Amasya İlk Konak Butik Otel

Amasya İlk Konak Butik Otel, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumuyla dikkat çeken bir konaklama tesisisdir. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen otel, şehrin kalbinde yer almaktadır.

Tarihçe

İlk Konak Butik Otel, 2005 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otel, geleneksel Amasya mimarisine uygun olarak tasarlanmıştır ve şehrin tarihi dokusunu yansıtmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı dahil konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Erken rezervasyon indirimleri ve özel kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konum
  • Geleneksel Amasya mimarisi
  • Konforlu ve şık odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Amasya İlk Konak Butik Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumu, geleneksel mimarisi, konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez İlk Konak Butik Otel Yorumlar - 1

user118369

Amasya İlk Konak Butik Otel'de konakladığımız süre boyunca harika bir deneyim yaşadık. Otelin tarihi dokusu ve odaların konforu bizi çok etkiledi. Personelin ilgisi ve misafirperverliği de oldukça memnun ediciydi. Ayrıca otelin merkezi konumu da gezilecek yerlere kolayca ulaşmamızı sağladı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
Cansu Acar

Cansu Acar

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ücreti önden ödedik kahvalti dahil dediler 8 de kahvalti başlıyor tabelasida kapimizin arkasinda olmasina ve sözlü söylemelerine ragmen buçukta kahvaltı hazirlandı oda 1 günlügüne mahsus. Odalar temizlikten bi haber. Kahvaltiyi hazirlayan bayan iletisimi sıfır. Surat 5 karış. Banyonun tuvalet isigi yok. Heryer pislik icerisindeydi. Dolaplar cok pis kullabilcak gibi degildi. Camlardan asiri soguk geldigi icin havluyla bildugumuz ne varsa kapatmaya calistik. Ayrica camlar cok pisti manzara bile izleyemiyorsunuz. + perdelerden icerisi gorunuyor yanlarindan berbat biyer. Her haliyle. Yastik kilifimda kan vardı. Kendini asla yetistirememiş insana değer vermeyen. Isletme sahibide dahil sorumsuz bir işletme. Asla tavsiye etmiyorum sinav icin gelmiştim . Odada kocamaaan avize olmasina ragmen kör ışık ve 1 ampul var. Içiniz daraliyor. Diyeceklerim bu kadar. / kimse kimseye iftira atacak durumu yok. Kanlarin sizin isletmeden olmadiginizi soylemissiniz. Evden nevresim takimimi getirmistim iyiki getirmişim. Eliniz bez tutmayan kahvaltiyi hazirlayan hanfendi tabaklari kafamizda kiracakti masaya çat çut vuruşlari. Baska bi otele gidin bence kültür ögrenin. Işij takcaktiniz hani odaya ? Yardimci olcakmissiniz ya. 8 i 10 gece isletme sahibi siz uyuyosunuz. Sorumsuzsunuz!!!!! Bunuda yalanlayin. YASTIKTAKI KAN SİZE AİT DEĞİLMİŞ YA. GELİR GELMEZ EŞİM SIZE DEMIŞTI. YALANCISINIZ SABRIMI SINAMAYIN SİZİ İNANKİ ŞİKAYET EDERİM BU BİR. İKİNCİSİ DE CAMLARDAKİ KİRDE SİZE AİT DEĞILDI SANIRIM🤣🤣🤣 CAMDAN BAKINCA GRI RENK GÖRÜNÜYOR HERYER. MANZARA FELAN YALAN

2023:12:11 07:50:37
Ceren Çağlar

Ceren Çağlar

İlgili ve hoş karşılama için teşekkür ederiz. Sıcak bir ortam. Odalar tertemiz, ferah, sıcak. Tarihin enfes kokusu sinmiş her yere. Çok güzel korunmuş bir konak. Çalışanları sıcak kanlı ve çok ilgili. Yemin töreni için gelmiştik, bir gece kalabildik. Amasya'da gezilmesi gereken yerleri araştırdığımızda her yere çok yakın. Tekrar gelirsek yine burada kalmak isteriz.

2024:01:04 13:34:53
Gulin Monus

Gulin Monus

Tarihi dokusuna bayıldım. Gezdiğim şehirler içinde gördüğüm en güzel pansiyon. Şehir merkezinin içinde ve ırmağın hemen karşısında. Odaların otantik görünüşü ve temizliğini çok beğendim. Sadece içerideki dekorlar ve bahçesinin sakin havası için bile tekrar gidebilirim.

2023:12:25 20:13:55
rasim şimşek

rasim şimşek

Odalar gerçekten temiz ve ferah iliklerinize kadar tarihi hissediyorsunuz . İlk başta ön yargılı davranmıştım ama hizmet konusunda gayet saygılı ve sevgililer hizmette çok memnun kalacaksınız bu konuda hiç şüpheniz olmasın . Konum olarak zaten burası amasyanin göbeği 😂

2023:12:03 19:33:28
Ayşe Bayhoca

Ayşe Bayhoca

Sıcak karşılandık konumu itibariyle kolay bulduk giriş saati öğlen ikide olmasına rağmen sabah dokuz gibi gittik bizi aldılar bu konuda teşekkür ediyorum Konumu güzel merkezi her yere ulaşım mümkün çoğu yer yürüme mesafesindeydi.Personel çok güleryüzlü ve sevecendi fiyat uygun kimseyi yormayacak şekilde ikiyüzlü yıllık bir konak nostaljik ve samimiydi çalışanlar aile gibi her konuda yardımcı oldular odalar temiz ev sıcaklığında samimi bir yerdi kahvaltısida güzel ve tazeydi ilgilerinden ve misafir Perverliginden dolayı Atakan bey ve Fatma hanıma teşekkür ederim :)

2023:12:04 14:00:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı