Kral Kaya Otel&Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Amasya Kral Kaya Otel&Cafe

Kral Kaya Otel&Cafe, Amasya şehrinde konuklarına hizmet veren bir otel ve kafe işletmesidir. Tarihi ve doğal güzelliklerle çevrili olan otel, misafirlerine konforlu konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Kral Kaya Otel&Cafe, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimsemiştir. Amasya'nın tarihi atmosferine uygun bir şekilde tasarlanmış olan otel, konuklarına unutulmaz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Otel ve kafe hizmetlerinde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Konaklama ve yeme-içme seçenekleri için farklı paketler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Doğa ile iç içe bir konumda bulunmaktadır.
  • Otelde modern ve konforlu odalar mevcuttur.
  • Kafe bölümünde lezzetli atıştırmalıklar ve içecekler sunulmaktadır.
Kral Kaya Otel&Cafe, Amasya'nın eşsiz atmosferinde konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Tarihi ve doğal güzelliklerle çevrili olan otel, misafirlerine huzurlu bir tatil fırsatı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Kral Kaya Otel&Cafe Yorumlar - 1

user118361

Kral Kaya Otel&Cafe'de konakladığım süre boyunca harika bir deneyim yaşadım. Otelin konumu çok güzel ve odalar temiz ve konforluydu. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

27 Mart 2024
Ecem Agüloğlu

Ecem Agüloğlu

Kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız kesinlikle burada kalın. Şükrü abi işletmeci değil tam bir ev sahibi . Çok güler yüzlü . Aile işletmesi zaten eşi ve çocukları da öyle . Otel konusunda da odaları tertemiz çarşaflar mis gibi deterjan kokuyor . Bu bölgede Yeşilırmaktan dolayı en büyük sorun rutubet. Burada asla rutubet yok . Oda da otel de sıcacık zaten . Odada klima , doğalgaz petekleri , buzdolabı , tv , saç kurutma makinası var. Otelin kendine ait 50 mt ileride cafesi de var . Fiyatları çok makul . Herkese tavsiye ediyorum. İşletmeye ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz çift olarak kaldık . 2 kişilikten 5 kişiliğe kadar odaları var . Aileye uygun , bundan sonraki ilk değil tek konaklama yerimiz . Görüşmek üzere.

2023:12:21 08:12:07
Ahmet Şimşek

Ahmet Şimşek

Geçen yıl amasya ziyaretimde google yorumlarına bakarak nehire bakan bir odayı rezervasyon yaptırmıştım. Gittiğimde o odaların dolu olduğu söylendi ve nehir kenarında bile olmayan ikinci bir binada sokağa bakan zemin katın boş olduğunu söyleyip orayı teklif ettiler.

2023:12:26 08:12:48
alaattin çimşit

alaattin çimşit

Eğer Amasya da kalacak bir yer arıyorsanız kesinlikle önceliğiniz burası olmalı. Tarihi yerlere yakınlık, temizlik , ilgi alaka ve fiyat olarak mükemmel. Sabah kahvaltısı ideal doyurucu. İlgisinden dolayı Şükrü abiye çok teşekkür ediyoruz.

2023:09:10 08:04:48
Pelin Babaoğlu

Pelin Babaoğlu

Isletmede sadece 1 gün konaklama şansımız oldu. İyi ki yolumuz düşmüş. Şükrü Beye ve Batuhan Beye tüm samimiyetlerinden ve güler yüzlerinden dolayı teşekkür ederiz. Kendimizi evimizde gibi hissettirdiler. Otel konum olarak çok güzel bir yerde. Odalarda temiz ve yeterliydi. Hersey için çok teşekkür ederiz.

2023:08:27 15:50:20
Hasan A

Hasan A

7 bölge,enaz 50 il gezdim,bir sürü otelde konakladım.Böyle güzel yürekli,ilgili, yardımsever işletme görmedim.Şükrü ağabeyim ve evlatları Batuhan ve Dursun kardeşlerim çok samimi,canayakin her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar.Ailemle 2 gece çok keyifli bir tatil finali oldu. Odalar gayet yeterliydi,konum zaten tam merkezi.Herşey için teşekkürler, sağlıcakla kalın Kralkaya ailesi..🤗

2023:08:10 12:22:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı