Amasya Otogarı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Amasya Otogarı

Amasya Otogarı, Amasya şehrinde bulunan ve şehirlerarası otobüs seferleri düzenleyen bir otogardır. 1990 yılında hizmete açılan otogar, şehir merkezine yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Amasya Otogarı, 1990 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehirlerarası ve şehir içi otobüs seferlerine ev sahipliği yapmaktadır. Modern ve konforlu bir şekilde hizmet veren otogar, sürekli olarak yenilenen ve gelişen bir altyapıya sahiptir.

Fiyat Politikası

Amasya Otogarı, farklı otobüs firmalarına ait seferlerin düzenlendiği bir merkezdir. Dolayısıyla fiyatlar, seyahat edilecek güzergah ve otobüs firmasına göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve temiz bir otogar
  • Çeşitli otobüs firmalarına ait seferlerin bulunması
  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Otopark imkanı
Amasya Otogarı, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmak için sürekli olarak çalışmaktadır. Şehirlerarası seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz bu otogar, modern altyapısı ve çeşitli sefer seçenekleriyle dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Amasya Otogarı Yorumlar - 1

user118131

Amasya Otogarı Hafif Ray İstasyonu oldukça modern ve kullanışlı bir yapıya sahip. İstasyonun konumu şehir merkezine yakın olması ve kolay ulaşım imkanları sunması büyük bir avantaj. Ayrıca temiz ve düzenli bir şekilde bakımı yapılmış olması da memnuniyet verici. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak oldukça başarılı bir hizmet sunuluyor.

27 Mart 2024
Oğuzhan Kınık

Oğuzhan Kınık

Allahin dagina hangi zihniyet bu otogari dikmis yani anlamak mumkun degil ne otobus var ne servis 1,5 saatte Tokattan Amasya ya geldim 1 saattir servisin gelmesini bekliyorum. Taksiye otobus bileti kadar para verip beni sehir merkezine goturmesine zorlamak yazik gercekten

2023:10:04 08:09:00
Hakan TÜRK

Hakan TÜRK

Hayatımda gördüğüm en alakasız otogar.Şehir dışına yapılmış tamam anladık.Peki araçlara 10 tl almak nedir? Siz büyükşehir misiniz? Tokat ta ücretsiz, Sivasta ücretsiz, ilçelerde ücretsiz, tek uyanık siz misiniz. Firmalardan zaten giriş çıkış alıyorsunuz, bu normal ama aracıyla yolcusunu, bagajını getirenin günahı ne? Bu nasıl bir soygun, nasıl bir hizmet anlayışı, kimin parasıyla yaptınız? Kime hizmet ediyırsunuz?Amasya halkının hiç mi hakkı yoktu aracını 20 dakikalığına park edemez olsun.Çok yazık bu halk bunu hak etmiyor.

2023:09:09 09:20:30
Emre yalcın06

Emre yalcın06

Hayatımda gördüğüm en berbat otogar Belediye başkanı uyuyor vali uyuyor tam anlamıyla rezalet kepazelik. Şehzadeler görseydi o dönem Vali ve Belediye başkanının kellesini alırdı Müslüman coğrafyasında böyle pislik içinde bir yer olamaz.

2023:08:26 20:47:18
A. Kaplan

A. Kaplan

Rezil bir otogar , otobüsle gelen emaneti sizden önce hemen ayakçı kapıyor ve sonrasında sizden para istiyor. Sebep eşyaya göz kulak olmuş, ulan zaten ordayız neye göz kulak oldun.

2023:09:10 04:54:28
Ezgi ASLAN

Ezgi ASLAN

Otogarın yeri değişeli neredeyse 4 sene olmuş hala yanlış adres gösteriyor. Araştırmadan gitmeyin

2024:01:03 15:33:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı