Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Amasya Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu

Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu, Amasya şehrinde hizmet veren köklü bir hukuk bürosudur. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan büro, müvekkillerine geniş bir hukuki hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu, 1998 yılında kurulmuştur. O günden bu yana, adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması için kararlılıkla çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Büromuz, müvekkillerine adil ve şeffaf bir fiyat politikası sunmaktadır. Hizmetlerimiz için belirlenen ücretler, yapılan işin karmaşıklığına ve süresine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili hukuki çözümler sunma
  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Müvekkillerin haklarını koruma odaklı çalışma prensibi
  • İletişimde şeffaflık ve dürüstlük
Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu, müvekkillerine adaletin sağlanması ve haklarının korunması konusunda güvenilir bir ortak olmayı hedeflemektedir. Profesyonel yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir hukuk bürosudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu Yorumlar - 1

user117928

Avukat Raziye Şimşek Dadak Hukuk Bürosu'ndan çok memnun kaldım. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri odaklı ve başarılı bir avukat. Sorunlarımı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu ve beni süreç boyunca bilgilendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Mart 2024
Murat Çöl

Murat Çöl

Hayatımın en zor günleriydi...Amasya terörle mücadele şubesinden aldığım bir çağrıyla hayatımın şokunu yaşadım... 50 yaşındayım ve bugüne kadar hiç gitmediğim emniyet müdürlüğüne ve de TEM şubesine ivedi çağrılmıştım. Ankara’dan işyeri avukatımızın önerisiyle Av. Raziye Şimşek Hukuk bürosundan çok değerli Raziye hanımla irtibata geçtim. Kendinizi yapayalnız hissettiğiniz bir anda, yanınızda, arkanızda, dayanabileceğiniz olağanüstü bir insan ve ekip arkadaşı ! Kendimi çok rahat hissettirdiler. Yine bir ilk, Cumhuriyet savcısı önünde buldum kendimi... anlatılabilecek bir duygu değil yaşadıklarım... bu olağanüstü avukatlık bürosu tereyağından kıl çeker gibi beni ceza davasından özgürlüğüme beraat kararıyla kavuşturdular!!! Hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım!!! Umarım işiniz düşmez ama ihtiyaç duyarsanız, gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz, samimi, işini bilen, profesyonel ve herşeyden önce önemlisi, insana insanca değer veren bir avukatlık bürosu. Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacağım!!!

2023:10:03 14:04:33
Ela Özçelik

Ela Özçelik

Raziye hanımdan Allah razı olsun, valayet davama baktı, kısa bir süre içerisinde iki çocuğumunda velayetini aldım. Kendisi o kadar iyi bir insan ki, samimi sıcak kanlı, güler yüzlü,Bu süreçte Her zaman yanımda oldu, yeri geldi iki arkadaş gibi sohbet edip dertlestik... yüreği güzel insan...Yolun her daim açık olsun inşallah

2023:10:03 10:42:07
Melek Cambaz

Melek Cambaz

Bir tanıdığımız aracılığıyla tanıştık Raziye hanımla. Boşanma davamı üstlendi sağolsun. İşini gayet titizlikle yapıyor ve gayetde tecrübeli bir avukat kendisi.2 yıl içerisinde boşanma davamı olumlu olarak sonuçlandırdı. Davanın açıldığı ilk günden itibaren sürekli iletişim halindeydik. Her şey için teşekkür ederim Raziye hanım.

2023:09:29 16:51:56
Serkan AKYÜZ

Serkan AKYÜZ

Avukat Raziye hanımla bir tanıdığım aracılığı ile tanıştık. Raziye hanım gerçekten cana yakın ve yol gösterici bir kişiliğe sahip.Ankara da ikamet ediyor olmamıza rağmen davamızı üstlendi ve Davamızı kısa bir süre içerisinde çözüme ulaştırdık. Gerek yanımızda olmanız ve davamızı kısa bir sürede çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederiz.

2023:09:29 11:04:50
Ibrahim Onyediellialti

Ibrahim Onyediellialti

Avukat Raziye hanımla hakkımdaki dava nedeniyle tanıştık.Baronun atadığı avukat idi başlangıçta sonra kendi avukatım oldu.bana ilk görüşte sıcaklığı ile güven verdi ve yol gösterdi. Ve etkili savunmasıyla istediğimiz sonucu elde ettik. Teşekkürler Raziye hanım ✋

2022:04:15 16:06:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı