Hazeranlar Konağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Amasya Hazeranlar Konağı

Amasya şehrinde bulunan Hazeranlar Konağı, tarihi bir konak olup misafirlerine konaklama hizmeti sunmaktadır. Konağın tarihi 19. yüzyıla dayanmaktadır ve restore edilerek günümüze kadar gelmiştir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Hazeranlar Konağı, konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Odalarında geleneksel Amasya mimarisini yansıtan dekorasyonlar bulunmaktadır.

  • Tarihi bir konakta konaklama imkanı
  • Geleneksel Amasya mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz restoran
  • Müşteri memnuniyetine önem veren profesyonel hizmet anlayışı
Hazeranlar Konağı, Amasya'nın tarihi ve kültürel dokusunu yaşamak isteyen misafirler için ideal bir konaklama seçeneğidir. Geleneksel Türk misafirperverliğini hissedeceğiniz bu konakta unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Hazeranlar Konağı Yorumlar - 1

user117526

Amasya Hazeranlar Konağı Hindu Tapınağı, Amasya'nın tarihi ve kültürel mirasını yansıtan önemli bir yapıdır. Tapınak, Hindistan'dan getirilen özel malzemelerle inşa edilmiş ve dikkat çekici bir mimariye sahiptir. Tapınağın içinde bulunan heykeller ve süslemeler de oldukça etkileyicidir.Tapınağın çevresi de oldukça güzel bir bahçe ile çevrili ve ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunmaktadır. Ayrıca tapınağın bulunduğu konum da şehrin tarihi dokusunu yansıtmaktadır.Hazeranlar Konağı Hindu Tapınağı'nı ziyaret etmek, Amasya'nın kültürel zenginliğini keşfetmek için harika bir fırsattır. Tarihe ve farklı kültürlere ilgi duyan herkesin mutlaka görmesi gereken bir yerdir.Puan : 5

26 Mart 2024
ONr Y.k.

ONr Y.k.

Müze kart geçerli kişi başı 60 tl müze kart da aynı fiyatBüyük sayılabilecek bir konak heykeller eski hali ve seccadeler ve bazı özel eşyalar sergileniyorİçeri şehir denilen bölgede yer alıyor

2024:01:20 21:03:45
Ziynap

Ziynap

Müzekart ile ücretsiz girebileceğiniz bir müze. Eğer müzekartınız yoksa bilet almak yerine müzekart almanızı tavsiye ederim. İçerisi müzeden çok sergi gibi aslında. Osmanlı döneminde bir konak tasvir edilmiş. Gayet güzeldi. Tam merkezde bulunuyor

2024:01:01 08:53:13
Onur Karamercan

Onur Karamercan

Hazeranlar sokağında güzel bir konak. Amasya'ya geldiyseniz eski dönem konaklarını görmeniz için güzel bir örnek. Personel cok ilgili. Bu güzel konağın tek eksik tarafı güzelim bahçesinin gezilemiyor oluşu. Yanındaki cafe dahi Yeşilırmağı tepeden görürken, ırmağın hemen üstündeki bu bahçe gezilebiliyor olsa, herkes hem nehre bu kadar yakın olmanın tadını çıkarır, hem de daha çok ziyaretçi çeker. Cafe olsun, olmasın değerlendirilmeli.

2023:11:18 14:05:36
Yasemin Bilgiç

Yasemin Bilgiç

🛖Amasya merkezde eski Amasya konağı ve etnografya müzesi🏠 Eski zamandaki yerel yaşam yansıtılmış. Amasya kültürüne dair bilgi sahibi olmak için görülmeye değer🅿️Park yeri yok💳Giriş müze karta ücretsiz

2023:09:14 13:42:16
Tuğba Vural

Tuğba Vural

Konak, adını burada uzun süre oturan Hezeran Hanım’dan almaktadır. Bu restore edilmiş konakta; o dönemin mobilyaları ve Amasya yaşamına ait detaylar yer alır. Küçük bir müze, yarım saatte gezer çıkarsınız.Giriş ücreti 60 TL ve Müzekart geçerli.

2023:11:18 13:03:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:00–17:00
  • Pazar 08:00–17:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı