Talat Elektrik Amasya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Amasya Talat Elektrik

Amasya Talat Elektrik, 1995 yılında kurulmuş bir elektrik malzemeleri satış mağazasıdır. Amasya şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren öncü firmalardan biridir.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Amasya Talat Elektrik, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve güvenle sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır.
  • Kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine çeşitlilik sunar.
  • Alanında uzman ve deneyimli personeli ile müşterilere profesyonel hizmet verir.
  • Hızlı ve güvenilir teslimat hizmeti sunar.
Amasya Talat Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, müşteri memnuniyetini ön planda tutması ve geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlarınıza çözüm sunması gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı ve güvenilirliği ile Amasya Talat Elektrik, elektrik malzemeleri ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Talat Elektrik Amasya Yorumlar - 1

user116008

Amasya Talat Elektrik gerçekten çok profesyonel bir hizmet sunuyor. Elektrik arızaları konusunda hızlı ve etkili çözümler üretiyorlar. Çalışanları da son derece deneyimli ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mart 2024
Sibella

Sibella

Annem'lerin evine tavan vantilatörü taktırmak için bugün kendileri ile görüştüm. Hüseyin bey son derece profesyonel bir şekilde hemen taktı.Güler yüzlü olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ailem son derece memnun kaldı .Bundan sonra Amasya da tek adres ve tercihimiz sizlersiniz. Her şey için çok teşekkür ediyorum.

2023:08:19 19:47:30
mustafa demir

mustafa demir

Yaptığınız işin kalitesi ve estetiği açık bir şekilde belli oluyor. Ayrıca çalıştığınız yerdeki hassasiyetiniz ve temizliğiniz takdire şayan gerçekten. Servis hizmetiniz ve yaptığınız işin takibi noktasında da üst seviyedesiniz. Elektrik konusunda Amasya da tek adres bence

2018:12:27 07:18:34
Melih Zeybek

Melih Zeybek

İşini layığı ile yapan her an ulaşabileceğiniz kaliteli işçilik ve garantiden ôdün vermeyen bi kardeşimiz. Şiddetle öneriyorum

2018:12:19 07:29:12
Ibrahim Türk

Ibrahim Türk

İsinizin hakkını veriyorsunuz isçiliğinizi çok beğendim talat bey sevgiler saygılar... Amasyamıza hayırlı olsun⚘⚘⚘

2018:12:19 02:24:25
Kursat Dastan

Kursat Dastan

Sözüne sadık,güvenilir,prensipleri olan temiz bir esnaf... Titiz ve düzgün işçilik için tek adres...

2019:05:23 09:00:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı