Uz.Dr.Ali Faik KAYA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Amasya Uz.Dr.Ali Faik KAYA

Uz.Dr.Ali Faik KAYA, Amasya şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Kliniğimizde genel cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekip bulunmaktadır. Hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlayan bir anlayışla çalışmaktayız.

Tarihçe

Uz.Dr.Ali Faik KAYA kliniği, 2005 yılında Dr. Ali Faik KAYA tarafından kurulmuştur. O günden bu yana Amasya ve çevresindeki hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmaktayız.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için uygun fiyatlar belirlemekteyiz.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutarak adil fiyat politikası izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir cerrahi ekibe sahibiz.
  • Modern teknolojiyi kullanarak hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaktayız.
  • Hasta odaklı bir yaklaşımla çalışarak hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz.
Uz.Dr.Ali Faik KAYA kliniği olarak hastalarımızın sağlığı bizim için en önemli önceliktir. Deneyimli ekibimiz ve modern teknolojiyi kullanarak hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaktayız. Siz de sağlık sorunlarınız için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Uz.Dr.Ali Faik KAYA Yorumlar - 1

user115812

Amasya Uz.Dr.Ali Faik KAYA Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve hastalarının endişelerini gideriyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor. Puan : 5

25 Mart 2024
şerife coşkun

şerife coşkun

MerhabalarRabbimin izniyle iyileşmemde öncü rol oynayan dr. Ali Faik hocama çok teşekkür ediyorum.Kendisi yaklaşık 12 yıldır desteğini aldığım bir dr 😊Kendisi alanında hem uzman hem de iyi bir insan ,halden anlıyor, kendimi ötekileştirilmiş bir hasta olarak değil aksine değerli biri olarak hissetirdi ve iyi olacağıma dair inancımı artırdı :günümüzde hala bu hastalıkların kabullenilmesinin güç olmasına ,o hastaların hor görülmesine rağmen .Umarım kendisi ve ailesi ve de sevdikleri güzelliklerle karşılaşır her daim . Şundan da bahsedeyim, emdr tedavisi aldım 3 seans ve şifasını gördüm ;travmalar önemsiz artık ayrıca emdr seansım bitmiş olmasına rağmen etkisi hala sürüyor ,elhamdulillah;itiraf etmeliyim ki hiç bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ama yanıldım .Tedavi sürecinde doğru hekime denk gelmek çok önemli bu yüzden gitmek isteyene gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.Tekrar teşekkürler

2023:10:28 18:23:41
Zeynep Doğan

Zeynep Doğan

Çok sıkıntılı ve karmaşık olduğum bir süreçte kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Kendimi tanımak ve bu sıkıntılı sürecimi güzel bir şekilde atlatıp kendimi daha iyi tanımam için kendisi bana çok yardımcı oldu ve hala da olmakta.Kendisine çok çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Harika bir doktor.

2023:12:04 11:51:59
Pınar Kılıç

Pınar Kılıç

Kac senedir panik atakla uğraşıyorum ve alanında tek kelimeyle mükemmel biri emdr ve seanslarla okadar güzel yol kat ettikki başka şehirden koşa koşa gittiğim bir yer :) Ali beye sonsuz teşekkürler gerçekten

2023:11:27 13:39:46
Semiha S.

Semiha S.

DUVARA KONUSSANİZ DAHA İYİ.Hastayi İRADE DİSİ hipnoz edecek kadar haddi aşan ve seans bitimindede göz telkiiniyle (cahilliigni bastirmak icin yapılmış olduğunu dusunuyorum )davranışlarımin değişmesine sebep olan EMDR bilgisini amaç dışı kullanmış tanımlanamaz bir tıp fakültesi mezunu.2.seansa özellikle gelmek istemediğimi belirttigim halde bunlar başıma geldi cunki bahsettiğim konu doktoru AŞAN bir durumdu kaapasitesini aştığını farkettigi halde amacı tam olarak neydi anlamadim.Bana yapılan bu BİLİNCLİ tutum bumerang gibi size geri dönecektir!Sadece diploma almış ve üzerine hiçbir tecrübe katamamis bir doktor konuşulduğun da fark ediliyor.Hem zamanniıza hemde verdiğiniz paraya YAZİK.

2023:03:03 08:52:52
Yağmur Kurt

Yağmur Kurt

Ne zaman kendimi kötü hissetsem koşarak yanına gidip çok rahatlamış olarak çıkıyorum kesinlikle bir numara 👍

2021:01:29 11:23:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–17:00
  • Salı 09:30–17:00
  • Çarşamba 09:30–17:00
  • Perşembe 09:30–17:00
  • Cuma 09:30–17:00
  • Cumartesi 14:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı