Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Amasya Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi

Amasya Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi, Amasya şehrinde bulunan bir sağlık merkezidir. Merkez, çocuk sağlığı ve aile planlaması konularında hizmet vermektedir.

Tarihçe

Merkez, 2005 yılında kurulmuştur ve o günden beri Amasya ve çevresindeki ailelere kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Amasya Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi, hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Fiyatlandırma politikası, herkesin sağlık hizmetlerine erişebilmesini sağlayacak şekilde belirlenmiştir.

Hizmetler

  • Çocuk sağlığı muayeneleri
  • Aşı takvimi uygulamaları
  • Aile planlaması danışmanlığı
  • Doğum kontrol yöntemleri uygulamaları
Amasya Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla bölgenin tercih edilen sağlık merkezlerinden biridir. Ailelerin ve çocukların sağlığına önem veren bir kuruluş olarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlama Merkezi Yorumlar - 1

user115791

Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Muayene sırasında çok dikkatli ve titiz davrandı. Genel olarak memnun kaldım ve kendisine güvendim.

25 Mart 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı