Dr. Gülbin Yıldıran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Amasya Dr. Gülbin Yıldıran: Sağlık Hizmetleri

Dr. Gülbin Yıldıran, Amasya şehrinde uzun yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Gülbin Yıldıran, 1990 yılında Amasya'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana hasta memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Dr. Gülbin Yıldıran, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları belirlemiştir. Sağlık hizmetlerinin kalitesinden ödün vermeden, müşteri dostu fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Geniş branş yelpazesi
Dr. Gülbin Yıldıran, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmak için sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Dr. Gülbin Yıldıran Yorumlar - 1

user115750

Amasya Dr. Gülbin Yıldıran Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

25 Mart 2024
umay asenq

umay asenq

Devlet hastanesinden tek farkı ücretli olması. İnsanlar mecbur kaldığı için gidiyor. Tedavi oluyorsun özel ilgilenmesi gereken bi tedavi insan sonucunu merak eder aratır yazar ne bileyim parayı alana kadar ilgili. Yoğunluktan soru bile sorulmuyor. Randevuya zamanından 10 dk önce bile gitseniz içer 1 saatten önce muayene olma imkanınız yok

2023:11:24 19:00:06
Yunus

Yunus

Kliniğin kapısından girdiğiniz anda sizi canım cicim gibi sözlerle karşılayıp direkt muayene ücretini almanın pesindeler ücret ödemeden kesinlikle doktorun yüzünü bile goremiyorsunuz. Muayene saatinizde kapıda en az 5 hasta bekliyor oluyor ve devlet hastanesinden bir farkı yok sizi 5 dakika da muayene edip sıradaki hastaya geçme pesindeler çünkü para çok tatlı. Bunlar genel görüntü bizim deneyimimize gelirsek eşime hsg filmi çekmeleri gerektiğini söylediler dışarıda yaptirirsak ağrılı ve zor bir yöntem olduğunu ancak kendi yöntemleri ile çekerlerse sıfır ağrı film çekilip direkt kalkıp gideceğimizi söylediler ancak bunun bir bedeli vardı ve bu bedelde 1800 TL idi. Kabul ettik ağrısız bir şekilde olması için parayı vermeyi kabul ettik ancak tahmin edersiniz ki sonu hüsran film çekildikten sonra 1 saat boyunca ağrılar eşimin tansiyonu 22 lere çıktı bunun sonucunda istifralar vs. bu arada doktor hanım sürekli yeni hastalar alıp arada boşluk olursa gelip bakıyor ve ''Ben sana bir buçuk kutu ilaç harcadım'' aynen bunu söyledi. Bu kadar paragöz bu kadar ticarethaneye dönmüş bir yer hayatımda görmedim tabi ki bir daha asla gitmem yolundan bile geçmem. Bizden kazandığı para haram olsun söylediği hiç birşey doğru çıkmadı. Kullandığı ilacın nelere yol açacağını bilmeyen insanlar üzerinde deney yapmaktan çekinmeyen duygusuz bir kişi kendisi. Canım cicim gibi avam sıfatları ile hasta ile yakınlık kuracağını zannedip tek düşüncesinin para olduğunu saklayamayacak kadar kötü bir insan. Tekrar söylüyorum bizden kazandığı haram olsun.

2021:10:21 08:05:39
Seher Salbas

Seher Salbas

Gülbin hocayla tedavi sürecinde karşılaştım çok doktor denedim ama onun gibisine denk gelmedim gerek güleryüzlü gerekse hastalarına olan ilgisi ve işindeki başarısı ben her anlamda çok memnunum şuan ikiz gebeyim ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar açıklıyo ve içim çok rahat saat kaç olursa olsun ulaşabiliyosunuz iyiki gülbin hoca ona minnettarım ❤️

2023:05:15 15:34:19
Melike Bilgic Ari

Melike Bilgic Ari

Gulbin hoca kadar hastasini dusunen, guzel yonlendiren, ufacik bir soru isareti birakmayan bir doktor gormedim.. Istanbul’da cok hatri sayilir bir doktorun yonlendirmesiyle kendisine gittim ve acikcasi hic de pisman olmadim, hep iyi ki dedim.Ne kadar yogun olursa olsun, her hastasiyla titizlikle ilgilendigine cok kere sahit oldum. Amasya’nin en buyuk sansi boyle bilgili, ilgili bir doktora sahip olmasi. Her an panik halinde olabilen zor bi insan olmama ragmen,, hamileligim boyunca ve oncesindeki surecimi bu kadar konforlu gecirdiysem sayesindedir..Kisaca iyi ki var.

2021:11:17 13:37:08
Erdal Bey

Erdal Bey

5 para etmez bir yer. Tamamen işi ticarete dökmüş bir doktor. Gidin devlet hastanesine orda muayene olun. Buranın önünden bile geçmeyin

2022:10:04 18:28:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı