Özel Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Özel Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Özel Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Amasya şehrinde bulunan modern ve yenilikçi bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Poliklinik, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak gelişen teknolojik ekipmanlar ve uzmanlaşan kadrosu ile Amasya ve çevresindeki hastalara hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Poliklinik, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.
  • Hizmetlerin fiyatları, yapılan tedavinin karmaşıklığına ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojik ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Özel Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın yanı sıra uygun fiyatlarla da hizmet vermektedir. Modern ekipmanları ve deneyimli kadrosu ile tercih edilmesi gereken bir sağlık merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Özel Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user115665

Çok profesyonel ve güler yüzlü bir diş hekimi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mart 2024
dilek kulak

dilek kulak

7 yaşındaki oğlumun diş dolgusunu yapan Dt.Ezgi hanımın güler yüzlülüğü ve ilgisinden çok memnun kaldık. İşlem öncesi oğluma yaptığı bilgilendirme ve tatlı dili sayesinde çok konforlu bir deneyim yaşadık.Ayrıca klinik çok temiz.Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:08:14 14:32:22
Sonercan Kahyaoğlu

Sonercan Kahyaoğlu

Öncelikle hayırlı günler dilerim yaklaşık 1 hafta önce başladığım diş tedavimi bugün bitirdim diş beyazlatma dahil tüm işlemleri hassasiyet ve özenle yapan Ezgi hanıma ve tüm emeği geçenlere teşekkür eder sevgilerimi sunarım 🦷🪥🙏👏👏

2023:08:17 13:53:30
Ümit İnce

Ümit İnce

Tereddütle geldiğim diş tedavisinde Nazan hoca ve çalışanlarına çok minnettarım, ilgi ve alaka konusunda hassasiyetlerinden teşekkür ederim.

2023:09:12 16:15:17
Atakan Zeybek

Atakan Zeybek

Kanal tedavisi için başvurdum, el işçiliği mükemmel, ilgi ve bakımından da çok memnun kaldım (ertesi gün durum kontrolü araması yapıldı). Kanal tedavisi, dolgu için kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:07:12 13:24:01
Caner Ceylan

Caner Ceylan

Benim oğlum Zülfikar ceylan diş teli tedavisi görüyor çok ilgili bir işletme doktorları çalışanları çok güler yüzlü verdiğim para helal olsun çokta ekonomik bi klinik amasyamızda hizmet veriyorlar bazı yorumları okudum gitmeden değerlendirmeyin derim biz çok memnunuz teşekkür ederiz

2023:07:05 20:07:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı