Dt. Fevzi TERZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Amasya Dt. Fevzi TERZİ Diş Kliniği

Amasya şehrinde bulunan Dt. Fevzi TERZİ Diş Kliniği, uzun yıllardır hizmet veren köklü bir kuruluştur. Kliniğimiz, genel diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra estetik diş hekimliği, implantoloji, ortodonti ve diğer alanlarda da hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dt. Fevzi TERZİ Diş Kliniği, 1990 yılında Dr. Fevzi TERZİ tarafından kurulmuştur. O günden bu yana Amasya ve çevresindeki hastalara kaliteli ve güvenilir diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Implant uygulamaları: Fiyatlar hastanın durumuna göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir hekim kadrosu
  • Modern ve hijyenik bir çalışma ortamı
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dt. Fevzi TERZİ Diş Kliniği, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla Amasya'da tercih edilen bir diş kliniğidir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Dt. Fevzi TERZİ Yorumlar - 1

user115650

Amasya Dt. Fevzi TERZİ Diş Hekimi oldukça deneyimli ve işini titizlikle yapan bir hekimdir. Tedavi sürecinde hastalarına gerekli bilgilendirmeyi yaparak güven verir ve rahatlatır. Ayrıca son teknoloji ekipmanlar kullanarak başarılı sonuçlar elde etmektedir. Kendisine güvenebileceğiniz bir diş hekimi olduğunu söyleyebilirim.Puan : 5

25 Mart 2024
Sevda Hoca

Sevda Hoca

14 yıl önce kadar bır kac dolgu ve de bir de kanal tedavısı yaptırmıstım aşırı memnun kalmıstım.Amasyada daha deneyımlı ve daha ıyı bır diş doktoru yok diyebilirim.Şöyle ki hangı doktora gıttıysem bana dolgularımı hangi doktorun yaptıgını sormuşlardır(İşlemleri çok beğendikleri için)Gözünüz kapalı emanet edebılırısnız kendınızı ve sevdıklerınızı

2024:01:05 12:02:54
Selenay Aleyna Özensoy

Selenay Aleyna Özensoy

Geçen yıl kasım ayında özelden sağ alt çeneme müdahale etmişlerdi, Diş hastanesinde başhekim olarak görev yaptığında kendisine muayene olmak için suluoavadan geldim. Fevzi bey çenemde tümöre benzer bir yapının olduğunu, çenemin kırılacak kadar zayıfladığını bilgilendirerek hemen ağız cerrahi arkadaşlarını arayarak bizi yönlendirdi, kendisine çok teşekkür ederiz. Kendisi de tedavimizi takip ediyor.

2020:12:23 17:19:14
Doğukan Şimşek

Doğukan Şimşek

Lisede okuduğum zamanlarda, Fevzi bey tarafından yapılan kanal tedavisini kullanıyorum. Memur olmam nedeniyle gittiğim birçok diş hekimine ve fakülteye gittiğimde yapılan tedavinin çok iyi olduğunu söylemeleri doktoruma olan güvenimde yanılmadığımı biliyordum. Teşekkür ederim.

2020:12:16 11:38:18
Habibe ÖKSÜZ

Habibe ÖKSÜZ

Dt.Fevzi Terzi işini titizlikle,severek yapan bir hekimdir. 2001 yılında dolgu ve kanal tedavimi yaptı ve hala bir sorun yaşamadım. Çok teşekkür ederim kendisine. Ayrıca tüm ailemizin doktorudur kendisi. Tereddütsüz gidebilirsiniz.

2020:12:29 20:05:00
Ebru Sena

Ebru Sena

Fevzi hoca cidden herkesin uğraması gereken bir hekim. Bütün ziyaretlerimde memnun kaldığım ilgili ve tecrübeli hekimlerden birisidir kendisi. Teşekkürler

2020:07:17 20:10:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı