Dr. Dilek Eliaçık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Dr. Dilek Eliaçık - Amasya

Dr. Dilek Eliaçık adlı işletme, Amasya şehrinde uzun yıllardır hizmet veren bir dermatolog kliniğidir. Kliniğimizde cilt sağlığıyla ilgili birçok hizmet sunulmaktadır.

Tarihçe

Dr. Dilek Eliaçık kliniği, 2005 yılında Dr. Dilek Eliaçık tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, Amasya ve çevresindeki hastalara kaliteli dermatoloji hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Hizmetlerimiz

  • Cilt muayeneleri
  • Akne tedavisi
  • Lazer epilasyon
  • Cilt gençleştirme uygulamaları
Dr. Dilek Eliaçık kliniği, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla cilt sağlığınızı ön planda tutmaktadır. Siz de sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Dr. Dilek Eliaçık Yorumlar - 1

user115638

Amasya Dr. Dilek Eliaçık Diş Hekimi çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Hastalarıyla olan iletişimi çok başarılı. Kendisine güvenebilir ve gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mart 2024
Melih Cem Ersoy

Melih Cem Ersoy

2022:11:04 10:48:44
Feride CENGİZ

Feride CENGİZ

2019:12:01 05:42:39
BURAK DİRGEN

BURAK DİRGEN

2021:03:05 06:09:36
Naciye Durmaz

Naciye Durmaz

2023:05:26 05:38:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı