Dr. Murat Aydın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Amasya Dr. Murat Aydın Polikliniği

Dr. Murat Aydın Polikliniği, Amasya şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Uzman hekimler ve deneyimli sağlık personeli ile hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Murat Aydın Polikliniği, 1995 yılında Dr. Murat Aydın tarafından kurulmuştur. O günden bu yana Amasya ve çevresindeki hastalara sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sigorta anlaşmalarımız bulunmaktadır.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutarak, en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman hekimler ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Randevu sistemi ile bekleme sürelerini minimuma indirme
Dr. Murat Aydın Polikliniği, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunarak, Amasya'da tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ve uzman kadrosu ile her zaman hastalarının yanında olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Dr. Murat Aydın Yorumlar - 1

user115624

Amasya Dr. Murat Aydın Diş Hekimi oldukça profesyonel ve işini titizlikle yapan bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşım sergiledi. Kendisine güvenim tam ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Mart 2024
Pınar ışık

Pınar ışık

İşini cok güzel yapan,deneyimli,harika bir doktor.Var olsun...

2023:08:23 06:34:59
Sevda Duran

Sevda Duran

Geç kesfettigim fakat Çok memnun kaldigim bir hekim,ailemizin vazgecilmezi oldu kendisi.Estetik bakis acisina sahip, meslekteki yeni gelismeleri takip eden yetenekli foktorumuza tesekkurler👏

2022:07:29 15:44:52
Seda Demir

Seda Demir

Kol kırıgı ile gittik fakat malesef doktorun sorumsuz davranisi amaliyata sebebiyet verdi kendi hatasi olmasina rağmen sebeb oldugu sorunu bile önemsemedi

2020:02:18 19:58:32
Hanife Bal

Hanife Bal

2021:08:31 12:06:38
Mert Konmuş

Mert Konmuş

2018:06:27 17:22:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı