SİMRE OTEL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Amasya Simre Otel

Amasya Simre Otel, şehrin merkezinde konumlanmış ve misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Otel, tarihi ve doğal güzelliklere yakın konumuyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Simre Otel, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Otel, Amasya'nın tarihi ve kültürel mirasını ziyaret etmek isteyen konuklar için ideal bir konaklama noktasıdır.

Fiyat Politikası

  • Otelimiz, her bütçeye uygun konaklama seçenekleri sunmaktadır.
  • Fiyatlarımız, konaklama süresine ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Konforlu ve modern odalar
  • Restoran ve kafe hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Amasya Simre Otel'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu ve temiz odalarımız, şehir merkezine yakın konumu ve uygun fiyat politikamızla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez SİMRE OTEL Yorumlar - 1

user114828

Amasya SİMRE OTEL Kumarhane oldukça keyifli ve eğlenceli bir mekan. Otelin genel atmosferi çok hoş ve çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kumarhane bölümü de oldukça geniş ve çeşitli oyun seçenekleri sunuyor. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve oyun masalarında sıra beklemek gerekebiliyor. Yine de genel olarak memnun kaldım ve tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

24 Mart 2024
İrem C

İrem C

Temiz, rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşadık. Özellikle Kemal amcanın misafirperverliği ve güleryüzlülüğüne teşekkür ediyoruz. Amasya’ya yolunuz düşerse rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

2024:01:03 07:28:25
Ibrahim Kocaman

Ibrahim Kocaman

Otel konum itibariyle Amasya'nın merkezinde.Konak eski haline sadık kalınarak restore edilmiş.Otel sahibi, Mustafa Kemal Bey, çok beyefendi ve Amasya tarihine vakıf bir insan.Bizim için elinden geleni yaptı.Odamızın Kral Mezarları'na bakan bir manzarası vardı yalnız kuzey cephe olduğu için biraz küf kokusu vardı bir de gece 01.00 ve 02.00'de odanın çok yakınından tren geçtiği için uykumuz bölünmüş oldu.Sabah kahvaltı açık büfeydi ve ziyadesiyle memnun ediciydi.

2023:11:14 10:53:34
Seyhan DEDEOGLU

Seyhan DEDEOGLU

Merhaba, Hotel şehir merkezinde olduğu için konum olarak çok harika. Hotel kapısından çıkınca hemen turistik alış veriş yapabileceğiniz sokaklara çıkıyorsunuz. Odalarda split klima yok ama merkezi soğutma sistemi var. Odaların temizliği çok iyi. Oda hizmeti güzel. Sabah kahvaltısı tatmin edici. Ücretsiz otopark hizmeti var. Hotel ücretine göre çok iyi.

2023:10:23 13:03:03
Ahmet DÜNYAADAMI

Ahmet DÜNYAADAMI

Amasya dar sokakları ile ünlü bir şehir otopark sıkıntısı şehir merkezinde üst boyutta ama simre otelde böyle bir sorun yok. Gerek personel gerek yönetim oldukça nazik ve kibar insanlar.odalar temiz havlular temizÇarşflar tertemiz yorumlarda odaların veya otelin tadilata ihtiyacı olduğu söyleniyor bence gerek yok doğa ile otelin bütünlüğü bozulur

2023:09:12 02:57:18
GÜLÜMSER Tunali

GÜLÜMSER Tunali

Kahvaltısı gayet çeşitli ve güzel. Odalar da temizdi. Bahçesi kahvaltı için çok hoş. Samimi bir işletme. Fiyat performans ilişkisi kesinlikle çok iyi. Manzara Kral mezarlarına bakıyor. Çok memnun kaldık.

2023:09:08 07:10:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı