Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz)

Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz), Amasya şehrinde bulunan bir otomobil ekspertiz firmasıdır. Müşterilerine yüksek kaliteli ve güvenilir ekspertiz hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz), 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Otomobil ekspertiz hizmetlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Fiyatlarımız, aracın marka, model ve kilometre durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Kapsamlı ekspertiz raporları
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz), müşterilerine güvenilir ve detaylı ekspertiz hizmetleri sunarak araç alım satım süreçlerinde yardımcı olmaktadır. Uzman ekspertiz kadrosu ve kapsamlı raporları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz) Yorumlar - 1

user114615

Amasya Auto Kale Amasya (Ateş Ekpertiz) Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde sorunumu hızlı bir şekilde çözüp, uygun fiyatlarla hizmet veriyorlar. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Mart 2024
Ferhat

Ferhat

Çalışmalarına hayran kaldığımız nadir experlerden. İşletme sahipleri kibar ve düzgün. Araç bilgileri çok iyi. Şehir dışından geldik ve punto araca expertiz yaptırdık çok memnun kaldık, işlerinde gerçekten çok iyiler. Biz araçta 2 hava yastığı vardır diye tahmin ettik ama 8 hava yastığı varmış, onları tek tek kontrol eden ustamıza teşekkür ediyoruz. Gözünüz kapalı gideceğiniz bir firma.

2023:01:17 05:55:18
Batuhan Çubuk

Batuhan Çubuk

Pazar Günü Ankara'dan araç almak için amasyaya geldim. Normalde pazar günü experler kapalı idi. Telefonla aradım sağolsun Aydın abi geldi açtı. Aracın heryerini didik didik inceledi . Başka ustanın hatası olan tuşların soketlerini takmamışlar , işi olmamasına rağmen onları da halletti . Ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

2022:10:23 11:08:34
Fatih Yılmaz

Fatih Yılmaz

Ardahan dan araba almaya geldik çok memnun kaldık güleryüzlü harika bir hizmetleri var gönül rahatlığıyla arabanızı getirebilirsiniz diğer Experlerin bulamadığı bir çok kusuru buldu Amasya ya yolunuz düşerse tereddütsüz gelebilirsiniz Mustafa bey işinin ehli tam profesyonel bir exper

2023:04:29 12:44:32
Tarık Okur

Tarık Okur

İlgili güler yüzlü insanlar, işinin ehli oldukları belli ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim

2023:07:20 15:20:01
Salih Sarıtaş

Salih Sarıtaş

İkinci el araç satın almak için İstanbul’dan Amasya’ya gittim. Expertiz araştırması yaptığımda yorumlardan Ateş oto expertiz dikkatimi çekti ve oraya götürdüm aracı. İyi ki de götürmüşüm. Sıra olmasına rağmen fazla bekletmeden bütün müşterilerle gayet muntazam şekilde ilgileniyorlar. Aracınıza emin ellerin baktığını hakikaten hissediyorsunuz. İşletme sahibi Mustafa ateş bey ve ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Expertiz sonunda araç hakkında bilgi verirken samimiyeti insana iyi ki buraya gelmişim dedirtiyor. Başarılarının devamını dilerken, Amasya’da araç baktırmak isteyenlere de şiddetle Ateş oto expertize gitmelerini tavsiye ediyorum ..

2020:09:22 22:53:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı