Coffee And Study

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Coffee And Study Amasya

Coffee And Study, Amasya şehrinde bulunan bir kafe ve çalışma alanıdır. İşletme, müşterilerine lezzetli kahve çeşitleri ve atıştırmalıkların yanı sıra sessiz ve konforlu bir ortamda çalışma imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Coffee And Study, 2018 yılında Amasya'da açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla kısa sürede şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Çalışma alanı kullanımı saatlik veya günlük ücretlendirme ile yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve rahat çalışma masaları
  • Hızlı ve güvenilir internet bağlantısı
  • Kitap ve dergi koleksiyonu
  • Özel toplantı odası imkanı
Coffee And Study, sadece kahve içmek için değil aynı zamanda çalışma ve ders çalışma ihtiyacı olanlar için de ideal bir mekandır. Sessiz ortamı ve konforlu atmosferi ile öğrenciler ve çalışanlar için tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Coffee And Study Yorumlar - 1

user113897

Amasya Coffee And Study Kafe, şehrin en keyifli ve huzurlu mekanlarından biri. Burada hem kahvenin tadını çıkarabilir hem de ders çalışabilirsiniz. Çalışma ortamı oldukça sessiz ve sakin, çalışmak isteyenler için ideal bir yer. Ayrıca kahveleri de oldukça lezzetli ve çeşitli. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

24 Mart 2024
Tolga İnanır

Tolga İnanır

Türkiye de Türk malı Cafe sektörünün bana göre önde gelen firması olmalı. Dizayn dekor ve kahve olayını kendi tarzlarina adapte edip sunmuslar. Bence harika bir mekan. Baristalar işlerinde ve kahve sunumları da başarılı. Diksiyonlari duzgun Özellikle begenmediginiz bir şey olduğunda hemen çözüm üretmeleri sizi değerli hissettiriyor. İlk defa bir cafeye 10 üzerinden 10 veriyorum. Öğrendiğim kadarıyla isimleri Sude hanim, Cem, Ersin ve Ali bey çok nazik ve kibarlar kendilerine teşekkür ederim 😊

2023:12:20 14:51:01
Ahmet Kuzukıran

Ahmet Kuzukıran

kalitesiyle beni şaşırtan, lezzetiyle doyuran, daha önce tatmadığınız sıcaklığı size iliklerinize kadar hissettirecek muhteşem bir kafe. tüm personelleriyle size profesyonelliği size tattıracaktır.

2024:01:01 19:54:23
M.A.T.

M.A.T.

Türkiyede aradigim mekan bu aslinda, starbucks modelini kendi kahvesine adapte edip, ayni kalite ve güzellikte yürütmek.frappe ictim, tercihde yardimci oldular, lezzeti de onnumara idi. yanina da ev yapimimagnolya aldim. 10/10 Mekan ve lezzet.Mekanin temizzligi ve kalitesi devam etmeli, burdan eksiklik olursa, mekan dökülür. Basarinizin ve böyle mekanlarin cogalmasinin temenni ederim.

2022:07:05 10:58:03
Hanife KARA

Hanife KARA

Ortam çok güzel, kaliteli. Kahve fiyatlarıda diğer cafelerle hemen hemen aynı

2023:08:10 17:42:06
Selen

Selen

Gayet temiz,nezih bir ortam. Kahvelerini beğendim. Fiyatlandırma da gayet normaldi. Görmedim ama alt katında sanırım toplantı odası var, içeride tabelada gördüm. Gerçekten hem çalışıp hem keyifli vakit geçirilebilecek bir ortam. Dekorasyonunu da çok sevdim. Dikkatimi çeken koltukta kedinin rahatça uyuması oldu. Bu kadar hayvan düşmanı insan içinde o kedinin orada rahatça uyuması ve kimsenin ondan rahatsızlık duyup kovmaması çok güzel. Böyle işletmeler hep var olsun. Emek veren herkese Teşekkürler.

2022:05:07 20:30:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı