Arabica Coffee House Amasya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Amasya Arabica Coffee House

Amasya Arabica Coffee House, Amasya şehrinde yer alan bir kafe ve kahve dükkanıdır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve huzurlu bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Arabica Coffee House, Amasya'nın tarihi atmosferine uygun bir şekilde dekore edilmiştir. İşletme, şehrin kültürel mirasını yansıtan bir mekan olma amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir fiyat politikası benimsenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Özenle hazırlanmış kahve çeşitleri
  • Yerel lezzetlerin sunulması
  • Huzurlu ve sıcak bir atmosfer
Amasya Arabica Coffee House, kaliteli hizmet anlayışı ve benzersiz atmosferiyle şehrin en sevilen kafe ve kahve dükkanlarından biridir. Misafirlerini ağırlarken onlara unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Arabica Coffee House Amasya Yorumlar - 1

user113836

Amasya Arabica Coffee House'da harika bir kahve deneyimi yaşadım. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Ortam çok sıcak ve samimiydi. Kahvenin lezzeti de muhteşemdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

24 Mart 2024
El Nino Vira

El Nino Vira

Soğuk havalarda oturma alanının etrafını açtıklarında aşırı soğuk oluyor içeride ki ısıtma yetersiz bence. Bunun dışında güzel bir mekan.

2023:12:07 08:08:15
sefa toprak

sefa toprak

Amasya’daki modern kafelerden biri. Çevresi ferah ve sakin bir yer. Açık havada oturma kısmı da mevcut.Açık kısımda fazla karasinek var ve rahatsız edici. Dış mekandaki masaları belli aralıklarla silmelerini öneririm.Fiyatlar Amasya ortalamasının üzerinde(Maalesef metropol kent fiyatları). Kahvelerin lezzeti oldukça iyi.Self servis uygulanıyor. Personel güleryüzlü ve kibar.

2023:10:18 04:55:03
KAAN KOCAAY

KAAN KOCAAY

Ferah bir mekan, genellikle öğrenciler tercih ediyor. Fiyatlar normal, içecek ve tatlıları fena değil.

2023:11:30 17:31:08
Ceren Yalçın

Ceren Yalçın

Kahveleri taze ve lezzetli pasta ve çaylarida çok güzel dekorasyonunu seviyorum sıcak bir atmosfere sahip çok memnunum fiyatlar makul

2023:08:04 09:57:42
Tolga İnanır

Tolga İnanır

Kahvelerimizi aldık oturduk 15 / 20 dk sonra barista gelip oturdugumuz masadan kalkmamiz gerektigini söyledi sebebini sorduğumuz da o masa patronun masası kimsenin oturmamasi gerektiğini yasak olduğunu söyledi. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Cafenize gelip herhangi bir masaya otururken patron masası diye sormamizmi geeekiyor. Yazık gerçekten

2023:12:19 12:07:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı