Pulp pub

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 59 Yorum Ekle

Amasya Pulp Pub

Amasya Pulp Pub, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biridir. 2005 yılında açılan işletme, gençler arasında oldukça rağbet görmektedir.

Tarihçe

Amasya Pulp Pub, 2005 yılında genç girişimciler tarafından kurulmuştur. O günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • İçecek fiyatları uygun ve makul seviyededir.
  • Giriş ücreti bulunmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performanslarına ev sahipliği yapar.
  • Geniş iç mekan ve açık hava alanı bulunmaktadır.
  • Kaliteli ve çeşitli içecek seçenekleri sunar.
Amasya Pulp Pub, gençler arasında tercih edilmesinin sebeplerinden biri canlı müzik performanslarıdır. Ayrıca uygun fiyat politikası ve geniş iç mekanıyla da müşterilerine keyifli bir eğlence deneyimi sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Pulp pub Yorumlar - 1

user113569

Amasya Pulp pub Bowling Salonu oldukça eğlenceli ve keyifli bir mekan. Çeşitli oyunlar ve aktivitelerle dolu bir atmosfere sahip. Personel ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan.

23 Mart 2024
Çağdaş Işık

Çağdaş Işık

Uzun uzun yazmadan kıssalayacağım. Ben bu mekana 5 puan versem de gidin bi bira için. Amasya’ daki tek pub diyebilirim. Lakin bunu bilerek hareket eden işletmecisinin burnu biraz fazla havada. Eğer kendisinin ayarında ve daha iyi işletilen bir mekan açılırsa biterler.Örneğin bir gece gittik soğuk bira yoktu, bahanesi bir önceki gece gerçekleşen Cihan Mürtezaoğlu konseriydi.Canlı Müzik (gittiğim 2 geceden birinde) sokak gitaristlerinin yanından geçemeyecek bir teenagerdı. Çocuk potansiyelli bir çocuktu yaşını bilmemekle beraber ancak sahnede ne işi var o çocuğun...İşletmeci elindeki köpeği sanırım pitbull veya türevi serbest bıraktı.Şuan adını hatırlamadığım bir garsonu vardı ki o mekana aşırı profesyonel kalan, tek artısı o idi ancak o adamı elinde tutmaları mümkün değil. Kendisine tavsiyem hemen bir rakip açsın buraya...

2019:07:09 06:05:03
medet kudret evvel

medet kudret evvel

Ust uste gitmelerimde soguk biraya denk gelemedigim (sekiz civari biralarin dizildigini gordugum halde, umut edip kendim kasindim zaten) ve bahanelere he he deyip gectigim bir mekan.Amasyanin tek pubi.Devamli eleman degistiriyor, tam bu personel iyi diyor ve alisiyorsunuz ki; puf... birden elemanlar tekrar degisiyor. Ve herkez kafasina göre takiliyor.Mekanin bi guzel ozelligi sizi dertten kurtarmasi; cunku istediginizi icemiyorsunuz ne varsa onu iciyorsunuz 🤣🤣Bu arada 20tlden fazla olan fiyat bana biraz pahali geldi.

2019:07:20 21:48:48
K. Baran Özaydın

K. Baran Özaydın

Amasyada pub olarak tek mekan olduğu için fiyatları kendileri belirliyorlar sanırım. Ortam standart pub ortamı.çalışanlar güleryüzlü ve ilgili, canlı müzik vs güzel, sıkıntı şu ki içeride güzel vakit geçirip mekandan ödediğiniz paradan dolayı mutsuz ayrılıyorsunuz.

2019:12:28 19:04:03
Levent S.

Levent S.

Mekan güzel, bu yüzden 3 yıldız. Ancaaaak, biraz da Türkçe müzik beklerdik. Örneğin yarım saat ingilizce ve sonra Türkçe rock söylense coşardık diye düşünüyorum. Birkaç Türkçe şarkı yeterli değil. Lütfen bunu dikkate alın. Hem işletmenizin faydasına hem de bizlerin isteklerine uygun olmuş olur. ❤️

2021:07:22 19:37:58
Özgür

Özgür

Fiyatları normal seviyeye çekerlerse daha hoş olacak, Ankarada gündüzleri tekel fiyatına (hatta bazı mekanlarda daha ucuz) içtiğiniz birayı burda gece gündüz aynı paraya ve pahalı içiyorsunuz. Sürümden kazanmanın ne demek olduğunu fark edip ona göre fiyat belirlemeliler.Bunun dışında mekan fena değil. Tercih edilebilir.

2020:03:13 10:08:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı