Bizim Sahaf Amasya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bizim Sahaf Amasya

Bizim Sahaf Amasya, Amasya şehrinde bulunan bir sahaftır. 1995 yılında kurulan işletme, geniş bir kitap ve dergi koleksiyonu ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Bizim Sahaf Amasya, sahibi Ahmet Bey tarafından kurulmuştur. Ahmet Bey, genç yaşından itibaren kitaplara olan ilgisiyle sahaf dünyasına adım atmış ve kendi işini kurmaya karar vermiştir. Bugün, Amasya'da kitapseverlerin uğrak noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • İkinci el kitap ve dergilerde uygun fiyatlar
  • Nadir bulunan eserlerde piyasa değerine göre fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Bizim Sahaf Amasya'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Geniş koleksiyonu, uygun fiyatları ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla kitap alışverişinizi keyifli hale getireceklerdir. Siz de kitapseverlerin buluşma noktası olan Bizim Sahaf Amasya'yı ziyaret ederek aradığınız kitabı bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Amasya Merkez Bizim Sahaf Amasya Yorumlar - 1

user113489

Amasya Bizim Sahaf, Amasya'da bulunan harika bir kitapçı. Burada geniş bir kitap yelpazesi bulabilirsiniz ve çalışanlar da oldukça yardımsever. Kitap alışverişi yapmak için tercih edebileceğiniz güzel bir mekan. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Mart 2024
Emre Güler

Emre Güler

8 yaşındaki çocuğum hem eğlensin, hem de eğlenirken öğrensin diye farklı bir kitap arıyordum. Kitapçının sahibi Hasan Bey çok yardımcı oldu.Güncel bilim kurgu romanlarına daha az sayıda olsa da; ancak eski basımlar, çocuk kitapları veya bilimsel yayınlar arıyorsanız Amasya'da daha iyi bir yer tavsiye edemiyorum.

2019:12:14 18:37:55
Annabel Lee

Annabel Lee

Geçen hafta denk gelip girdim.Çarşıya yakın olmasına rağmen, kolay bulunmayacak bir konumda. Hiç aklımda olmamasına rağmen uzun zamandır aradığım bir kitabı satın alma fırsatım oldu. (Edgar Alan Poe'nun varlık yayınları baskısı şiir kitabı) Bundan sonra daha sık uğrayacağım.

2019:12:14 18:27:17
Ceyhun Cavit Günay

Ceyhun Cavit Günay

Kitaplar gayet güzel korunmuş ve fiyat olarak da uygun.Sahibi de müşteriyle yakından ilgileniyor. Herkese tavsiye ederim.

2022:06:13 02:40:13
Helin Tilkicioğlu

Helin Tilkicioğlu

Çok tatlı küçük bir dükkan olmasına rağmen, kitap çeşitliliği çok fazla.Hasan Bey çok yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun. Daha nolsun :)

2019:12:13 18:15:30
er gh

er gh

Kapağı hiç açılmamış kitapları neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz ayrıca sahafın sahibi de çok iyi bir insan

2021:10:03 07:36:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–17:00
  • Salı 10:30–17:00
  • Çarşamba 10:30–17:00
  • Perşembe 10:30–17:00
  • Cuma 10:30–17:00
  • Cumartesi 11:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı