Elma Simit – Pasta & Dürüm Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 67 Yorum Ekle

Amasya Elma Simit - Pasta & Dürüm Salonu

Amasya Elma Simit - Pasta & Dürüm Salonu, Amasya şehrinde lezzetli simit, pasta ve dürüm çeşitleri sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve lezzetli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Amasya Elma Simit - Pasta & Dürüm Salonu, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. İlk açıldığı günden beri geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunmayı hedefleyen işletme, müşterilerinden büyük beğeni almaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunulmaktadır.
  • Fiyatlar, ürün çeşidine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli simit, pasta ve dürüm çeşitleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan ürünler
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Amasya Elma Simit - Pasta & Dürüm Salonu, lezzetli ve kaliteli ürünleri, uygun fiyatları ve hızlı hizmeti ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Geleneksel lezzetleri modern bir şekilde sunan işletmemiz, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Amasya Merkez Elma Simit – Pasta & Dürüm Salonu Yorumlar - 1

user113184

Amasya Elma Simit - Pasta & Dürüm Salonu Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü. Lezzetli ve taze ürünler sunuyorlar. Özellikle elma simitleri ve pastaları çok lezzetliydi. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Mart 2024
Halil ÖZTÜRK / DENİZLİ

Halil ÖZTÜRK / DENİZLİ

Amasya Üniversitesi ve Eğitim Fakültesi girişlerinin tam karşısında bulunan ELMA CAFE &DÜRÜM SALONU burada yıllardır hizmet veriyor. Tam bir AİLE işletmesi.. Temizliği, göze hoş gelen dizaynı, ürün çeşitliliği ve güleryüzlü personeliyle çok güzel bir işletme. Fiyatları gayet makul.. Sabahları erken açılması artısı..KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.

2022:09:22 11:05:56
Berkant Uzunluöz

Berkant Uzunluöz

Patatesli poğaça söyledim ama patatesin bundan haberi yoktu arkadaşımla magnolia söyledik ama tamamen pasta kreması ile doluydu mekan güzel

2023:01:17 10:55:12
Egemen T.

Egemen T.

Çok beğendik

2024:01:02 10:49:00
Gürkan Türkel

Gürkan Türkel

Amasya eğitim fakültesi karşısında bu mekan yıllardır orda dekoru değişmiş daha güzel olmuş. Acikogretim sınavina gidenler bilir. Çalışanlari gayet ilgili

2020:02:03 15:32:43
Betül Çiçek

Betül Çiçek

Gayet güzeldi üstelik hmn üniversite karşısında kahvaltını yap direk okuluna geç çalışanlar güler yüzlü ve can yakın hayırlı işler dilerim en yakın zamanda tekrar gelicem.....

2018:10:24 08:01:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Amasya Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı