Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği Aksaray

Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği, Aksaray şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınızın tedavi ve bakımı için uzman veteriner hekimlerimiz bulunmaktadır.

Tarihçe

Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği, 2010 yılında veteriner hekim Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce evcil hayvana hizmet vermiş ve sahiplerine güvenilir ve kaliteli veteriner hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ve donanımlı tıbbi ekipmanlar
  • Evde veteriner hizmeti imkanı
  • Acil durumlar için 7/24 hizmet
Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğunu ön planda tutan, güvenilir ve kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Evcil dostlarınızın sağlığı bizim için önemlidir ve onlara en iyi bakımı sağlamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user112321

Aksaray Sevinçli Patiler Veteriner Kliniği Hayvanat Bahçesi, hayvanseverler için harika bir yer. Burada birçok farklı hayvan türüyle tanışabilir, onları yakından gözlemleyebilirsiniz. Ayrıca veteriner kliniği sayesinde hayvanların sağlık durumu da sürekli kontrol altında tutuluyor. Çalışanların ilgili ve profesyonel olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

22 Mart 2024
FaAksaray Aksaray

FaAksaray Aksaray

Köpeğimi patisinde kesik var diye götürdüm, köpek içeriye alınmadı ve talep etmediğimiz halde kapının önünde sokakta bakıldı ve isteğimiz dışında kan testi yapıldı. Her yerde en fazla 300 tl olan kan testi için 500 tl alındı. 1 adet sprey 250 tl 1 adet ağrı kesici 550 tl olarak verildi. Daha sonra kardeşimden haberim olmadan 1750 tl tahsil edilmiş. Eve geldiğimde ağrı kesiciyi ve spreyi karşı taraftaki veterinerden sordum ağrı kesici 300 sprey 175 tl muayne ve kan testi 300 tl dendi. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum yeterince profesyonel değil ve çok FAİŞ FİYATLI Muayne 500 ilaçlar iki katı sadece bir sprey ile çözülecek sorun para kazanma amaçlı suistimal ediliyor 200 metre mesafede çok daha uygun ve kaliteli veterinerler var

2023:11:02 10:56:27
Y K

Y K

Son kullanma tarihi geçmiş mamalar satıyolar. Ödeme yaparken son kullanma tarihine bakmasam o şekilde satacaklardı mamayı. Dikkatli olun

2024:01:10 09:18:19
Meryem Burcu TÜRKOGLU AYTAR

Meryem Burcu TÜRKOGLU AYTAR

Sokakta ölmek üzere olan bir sokak kedisi bulduk en yakın konum burası olduğu için bu kliniğe getirdik kediyle ilgilendiler teşekkür ederiz, ancak bizden sokakta ölmek üzere olan hayvan için 1000 tl istediler bunu sizin vicdanınıza bırakıyorum… eğer ödemeyecekseniz de kediyi alıp başka veterinere götürebilirsiniz dediler, yine de herşey için teşekkürler

2023:02:04 16:20:42
öznur karasu

öznur karasu

Sokakta besledigimiz canlarımıza gösterdiginiz ilgiye teşekkür ederiz.Güler yüzünüz ve nezaketiniz için ayrıca teşekkürler Sevinç Hanım.

2023:04:27 19:50:59
soner çağatay

soner çağatay

Alanında çok başarılı, akademik altyapısı tartışılmaz, çözüm odaklı bir klinik. Uzman kadrosu sayesinde küçük dostlarımızı tereddüt etmeden emanet edebilirsiniz. Başarıların devamını diliyorum.

2022:04:14 13:55:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı