Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü, Aksaray şehrinde eğitim hizmetleri sunan bir kuruluştur. Enstitü, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli eğitim programları düzenlemektedir.

Tarihçe

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü, 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana binlerce öğretmene eğitim imkanı sunarak eğitim kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Enstitünün fiyat politikası, eğitim programlarına ve sürelerine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için enstitü ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Mesleki gelişim programları
  • Uzman eğitmenlerden oluşan kadro
  • Modern eğitim materyalleri
  • Online eğitim imkanı
Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü, öğretmenlerin profesyonel gelişimine katkıda bulunmak ve eğitim kalitesini artırmak için en iyi eğitim programlarını sunmaktadır. Uzman kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öne çıkan enstitümüz, öğretmenlerin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Yorumlar - 1

user112254

Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü, kaliteli eğitim hizmetleri sunan bir kuruluş olarak bilinmektedir. Öğretmenlerin ve personelin özverili çalışmaları sayesinde öğrencilere en iyi eğitimi sunmaya gayret göstermektedirler. Aksaray'da eğitim alanında önemli bir yere sahip olan bu enstitü, öğrencilerin başarılı olmaları için gerekli olan imkanları sağlamaktadır. Geniş bir müfredat ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmaktadır. Puan : 5

22 Mart 2024
Fatma Şiş

Fatma Şiş

Deprem semineri için geldim İdare müdür yardımcıları resepsiyon görevlileri bizi çok güzel ağırladı çok değerli hissettik ayrıca odalar çarşaf havlu vs her şey çok temizdi oradaki idare görevli ablalar personel herkes çok sıcaklanlı ve çok ilgili hemen yardımcı oluyorlar burdan çok mutlu ayrıldığım için Aksaray hizmet içi görevlileri çok tşk ederim 🙏😊

2023:12:02 09:41:05
Ahmet POLAT

Ahmet POLAT

MEB'in merkezi hizmetiçi eğitimlerinin gerçekleştirildiği enstitü binası. Şehir merkezinde yer alıyor ve ulaşımı kolay. İdareciler ilgili ve personel güleryüzlü.

2023:08:05 12:56:23
Uğur

Uğur

5 gün hizmet içi eğitime katıldım. Hayatımda bu kadar nazik müdür, müdür yardımcıları ve personel görmedim. Bina eski ama temiz ve personeller çok yardımcı oluyorlar. Ayrıca Aksaray valisine parantez açmak istiyorum. Geldi ve 1 gün boyunca bize Aksaray ı gezdirdi, ilgilendi. Vali Bey harika bir yönetici. Alçakgönüllü ve samimi bir insan. Umarım ülkemizde böyle devlet adamlarının sayısı artar.

2023:01:27 14:29:42
Müge TÜZEMEN TÜĞSÜZ

Müge TÜZEMEN TÜĞSÜZ

Türkiye’deki enstitüler arasında Aksaray Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nün hizmet kalitesinin en yüksek olduğunu duyunca hiç şaşırmadım. Personeli, Müdür Yardımcılarını, Müdür Başyardımcısını ve Müdürünü başarılarından dolayı tebrik ediyorum.

2023:11:18 09:16:37
Abdurrezzak Ete

Abdurrezzak Ete

Misafirperverlik, ilgi alaka, harika hizmetleri, tüm çalışanların ilgisi bizleri çok mutlu etti. Her öğretmenin gelmesi gereken bir eğitim oldu. Validen yemekhane çalışanlarına kadar herkes çok ilgiliydi. Her andan zevk alarak bir hafta geçirdik. Teşekkür ederiz emeği geçenlere...

2022:10:21 12:49:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı