Aksaray Hayvan Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Aksaray Aksaray Hayvan Hastanesi

Aksaray Hayvan Hastanesi, Aksaray şehrinde evcil hayvanların sağlık ihtiyaçlarını karşılayan bir veteriner kliniğidir. 1995 yılında kurulan hastane, uzman veteriner hekimler ve deneyimli personeli ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aksaray Hayvan Hastanesi, 1995 yılında veteriner hekim Dr. Mehmet Bey tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, hastane sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek, evcil hayvanların en iyi sağlık hizmetini almasını sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyatlar: Fiyatlar işlem ve hayvanın durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmeti
  • Evde veteriner hizmeti
Aksaray Hayvan Hastanesi, evcil hayvan sahiplerinin güvenle başvurabileceği bir sağlık merkezi olup, hayvanların sağlığına önem veren bir yaklaşımla hizmet vermektedir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile evcil hayvanınızın en iyi bakımını sağlamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Hayvan Hastanesi Yorumlar - 1

user112197

Aksaray Aksaray Hayvan Hastanesi Hayvanat Bahçesi, şehirdeki en iyi hayvan bakım merkezlerinden biri. Burada hem hasta hayvanlar için kaliteli bir tedavi hizmeti sunuluyor hem de ziyaretçiler için eğlenceli bir gün geçirme imkanı bulunuyor. Hayvanat bahçesinde birçok farklı türden hayvanı görmek mümkün ve tesisin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Personelin ilgili ve profesyonel olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

22 Mart 2024
Fatma Tuğrul

Fatma Tuğrul

Uzun süre tercih ettiğimiz bir veterinerdi.Hem köpeğimiz hem de kedilerimiz için. Yavru kedimizi ilk kontrole götürdüğümüzde sağlıklı olduğunu herhangi bir sıkıntısı olmadığını söylemişlerdi. Birkaç ay sonra yavru kedimizin gözü iltihaplandığı için başka bir veterinere götürdük ve kedimizin doğuştan astımı olduğunu ve göz kanallarının birisinin kapalı olduğunu söyledi. Nasıl kontrolden geçtikten sonra kedimizin hiçbir sağlık problemi olmadığını söylediler olacak iş değil. Bir süre daha geç kalsak belki kedimiz ölecekti.Ayrıca bu veterinerde scottish dişi kedimizi kısırlaştırdıktan sonra ölmüştü. ( yavru kedimizi tekrar bu veterinere götürmememizin sebebi)

2023:09:19 18:23:04
Elif Umutlu

Elif Umutlu

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim. Çok ilgili ve profesyoneller. Ekip çok güler yüzlü ve güven veriyor. Kedimin dişlerinde problemler vardı. Detaylı inceleme ve çözümler sunuldu. Gerçekten çok memnunuz. Artık hep buradayız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz❤️❤️❤️

2023:09:29 12:10:05
Fadime Karadavut

Fadime Karadavut

3EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ BU VETERİNERE GÖTÜRDÜK EŞİMLE SAKIN GİTMEYİN PARA AVCILAR KUŞUMU ÖLDÜRDÜLER EVE GÖTÜRTÜGÜMÜZDE ÖLDÜ KUŞUM HALA CANIM YANIYOR BİDE UTANMADAN ŞUÇLULAR ŞUÇUNU KABUL ETMİYORLAR ADINI YAZMIYORDU O BAYANIN DOKTOR HEKİM KAPALI BAŞÖRTÜLÜ BİRİ KADIN ADİNİ ÖĞRENİNCE YAZACAM BURAYA VİTAMİNLERİNİ GÖSTERMİŞTİM HİÇDE OKUMADI BİDE PETŞOBU ŞUÇLADI PARA ĞÖZLER DEDİ SATMAK İÇİN SANKİ KENDİSİ BEDAVA MUAHANE YAPTI SANKİ KENDİLERİ PARA GÖZLÜLER ŞUÇUNU KABUL ETMEDİLER VERDİĞİM İLAÇLAR HEMEN ÖLÜR DEMEDİLER NASIL YALANCILAR BEN ONLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM O PARALAR HARAM ZIKKIM OLSUN KUŞUM ÖLDÜ ONSUZ NAPACAM ONU YAVRUM GİBİ SEVİYORUM HER YERDE ANISINI VAR SAKIN SAKİN GİTMEYİN SİZİNDE ÖLÜR BİDE SOLUNUM YETMEZLİĞİ DEDİ EN AZINDAN İLAÇ VERMEZDİ SADECE DÜZELMEZ DEDİ HATTA O İLAÇLAR KULLAN DEDİ BİLSEYDİM GÖTÜRMEZDİM ÖLECEGİN O İLAÇLAR DAN DOLAYI KUŞUM ÖLDÜ

2023:09:06 12:28:03
Asude Atug

Asude Atug

Para tuzağıKediniz ölecek diye iki üç gün orada bırakıp tedavi gördü diye hesabı kabartıyorlar daha sonra kendi pahalı mamaları satıyorlar.Başka bir Dr. Götürüp gösterdiğinde hayvanın hiç bir hastalık olmadığını öğrendik. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum.

2023:11:28 22:15:31
Selami CİRİT

Selami CİRİT

Evcil hayvanını ameliyat ettirdikten sonra burda çok mağdur olan var. Öldürdükleri kediden para alıp göndermişlikleri var. mahçupluk sıfır. Evcil hayvanım yok ama samimi arkadaşım çok mağduriyet yaşadı bu sebeplerden

2023:10:04 20:47:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı