Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 50 Yorum Ekle

Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı

Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı, Aksaray şehrinde bulunan sokak hayvanlarına barınma, bakım ve tedavi hizmetleri sunan bir kuruluştur. Barınak, belediye tarafından işletilmekte olup, gönüllüler ve hayvanseverler tarafından desteklenmektedir.

Tarihçe

Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı, 2010 yılında kurulmuştur. O günden bu yana binlerce sokak hayvanına ev sahipliği yapmış ve onlara sevgi dolu bir ortam sunmuştur.

Fiyat Politikası

Barınağımızda bulunan hayvanların bakımı ve tedavisi ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ancak, barınağa bağış yaparak veya gönüllü olarak destek vererek hayvanların ihtiyaçlarını karşılamamıza yardımcı olabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Sokak hayvanlarına barınma imkanı
  • Bakım ve tedavi hizmetleri
  • Gönüllü çalışma imkanı
  • Eğitim ve farkındalık etkinlikleri
Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak ve onlara sevgi dolu bir ortam sunmak için önemli bir kuruluştur. Hayvanseverlerin destekleriyle daha fazla hayvana yardım edebilmek için her türlü katkıya açığız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı Yorumlar - 1

user112183

Aksaray Belediyesi Hayvan Barınağı Hayvanat Bahçesi oldukça temiz ve düzenli bir şekilde işletiliyor. Hayvanların bakımı konusunda titiz davranıldığı gözlemleniyor ve hayvanların sağlık durumlarına özen gösteriliyor. Ayrıca, hayvanat bahçesindeki alanların geniş olması ve hayvanların doğal yaşam alanlarına uygun ortamlarda tutulması da olumlu bir özellik. Ziyaretçilere bilgilendirici ve eğlenceli bir deneyim sunuluyor. Ancak bazı hayvan türlerinin daha fazla alan ve doğal yaşam koşullarına ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir hayvan barınağı ve hayvanat bahçesi olduğunu söyleyebilirim.

22 Mart 2024
Duygu Meral Özbek

Duygu Meral Özbek

Tatil için Aksaray'a geldim.Marketin önünde kuyruğu kopmuş bir gözü görmeyen bir kedi gördüm dayanamadım belki tedavi edilir düşüncesiyle belediyeye bilgi verdim iki görevli gönderdiler yaşadıklarından dolayı ürkek saldırgan bir hayvanı hiçbir önlem almadan ellerini kollarını sallayarak almaya gelmişler goturmeden once tedavisi bittiginde tekrar buraya birakmalari talebinde bulundum oyle bir uygulamamiz yok sahiplenip siz getirebilirsiniz dediler tamam sahiplenecegim siz sadece bir krem falan surun veterinere kontrol ettirin dedim götürdüler bikac gün dursun dediler benim içim rahat etmedi ertesi gün gittiğimde tedavi ederken kedinin kaçtığını söylediler.Kediyi nasil kaçırdılar hala aklım almıyor.Veteriner hekimin kedinin ürkekliginden tedbir alıp o şekilde muayene etmesi gerekirdi.Önemsenmedi kedicik o şekilde tarla gibi yerde ne yapar o hayvancagiz ihmalkarlik akıl alır gibi değil.Keske arayıp bilgi vermeseydim en azından marketin önünde rızkını bulabiliyordu kedicik çok üzgünüm.

2023:07:07 11:43:54
GÖKHAN AKHUY

GÖKHAN AKHUY

Organize sanayi bölgesinde bim deposu yanında üç tane yavru köpek aç ve hasta hayvanlar birakip gitmişler belediyeyi aradım dedikleri şu biz ilgilenmiyoruz il özel idare ilgileniyor dedi ne alakaysa başlarından savmak için sallıyor lar

2023:07:25 14:49:46
yasin bektaş

yasin bektaş

Bugün Nakkaş mah. yol ortasında araba çarpmış bir yavru kedi gördüm. Hızlıca bir veteriner kliniğine götürdüm. Veteriner sadece el ile muayene etti. İç kanaması olabilir kedi şokta gibi duruyor ama pahalı olur dedi. Bende başka ne yapabileceğimizi sordum havyan barınağına götürün dedim. Size geldim malesef hafta sonu veteriner yok dediler. Kedi insalah iyidir. Acil durumda sokak hayvanlarına müdahale bu kadar zor olmamalı. Onlarda can. Maddi durumum iyi olsaydı özelde baktırdım ama şu enflasyon altında kendimize zor bakıyoruz....

2022:11:05 15:40:06
Bilişim Otağı (Arıkan Köse)

Bilişim Otağı (Arıkan Köse)

Aksaray belediyesine teşekkür ediyorum bu canları bu kadar özverili ve titiz bir şekilde bakmak gerçekten büyük iş. İnsanın hepsini sahiplenesi geliyor 🤣

2023:05:20 20:05:15
FrNy

FrNy

Böyle dandik barınak yok enik verecektik gözü açılmadı diye annesi yok diye almıyorlar resmen ölsün diyorlar 153 aradık bizi dovecekti yobaz yobaz konuşuyorlar yazıklar olsun sizin gibi barınağa

2022:12:18 09:34:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı