Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, Aksaray şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, öğrencilere dini ve genel eğitim konularında hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Okulun fiyat politikası hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Dini ve genel eğitim sunumu
  • Uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine dini ve genel eğitim konularında kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Uzman öğretmen kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin başarılı olmalarına katkı sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu Yorumlar - 1

user110784

Aksaray Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul olarak bilinmektedir. Okulun donanımlı kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin başarılı olmaları için gerekli olan ortamı sağladığı görülmektedir. Ayrıca, öğrencilere dini ve ahlaki değerleri de kazandırmaya önem veren bir eğitim anlayışı benimsenmektedir. Genel olarak, Aksaray Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu'nun öğrencilerine sağladığı eğitim kalitesi ve imkanlarıyla ön plana çıktığını söyleyebilirim.

21 Mart 2024
Merve Nur

Merve Nur

1 yıldız dahi hak ettiğini düşünmüyorum ben dün LGS ye girdim Allah'tan önceden okulun gerçek yüzünü görüp Kasım tatilinde ayrılmıştım ders anlatılmiyor sürekli olay sürekli olay sözde imam hatip dedirten olaylar tavsiye etmiyorum bu okul beni imam hatipten soğuttu

2022:06:06 13:19:29
papatya oyun

papatya oyun

Harika bir eğitim harika bir disiplin var okulda şu yandanKızlar ve erkeklerin sınıflarının farklı tm bu her ihoda var veya yemekhanede ayrı bir disiplin kuruldu mesela pzt önce kızlar sonra erkekler salı önce erkekler sonra kızlar olan hocanın eline sağlık imam hatip dediğin böyle olur

2020:09:29 08:35:36
Mehmet Çelik

Mehmet Çelik

Eğitimde 21. Yüzyıl becerilerini ilke edinmiş ortaokul kademesinde başarılı bir okul.

2023:03:16 12:35:08
Davut Yildiz

Davut Yildiz

Seyh edebali imam hatip okulu eski adi ise (OSMAN GAZI LISESI ) olarak bilinen nami diyar aksaryda ismini duyaran ferman yazdiran okulumuz dur 😊 egerki buraya arayip bulmak istediginizde eski osman gazi lisesi dediginizde kundaktaki cocuktan zekårete yaslisina kadar her bilmektedir 😄 egitim duzeyi bederece bilgim yok ama islami bilimler acisinda ustun tutulan bir okul derecesine girmis diyorlar 🖒 icerinde kapali spor aktivite salonu bile bulunmaktayadir 👏 aciklamali geldi ise yorumu beyenmeyi unutmayin 😉

2018:08:18 19:49:02
Çiğdem Tan

Çiğdem Tan

Okul çok güzel bence beş yıldızdan daha fazlasını hak ediyor

2023:03:21 17:15:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı