Kuşatan Özel Öğretim Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Aksaray Kuşatan Özel Öğretim Kursu

1995 yılında kurulan Kuşatan Özel Öğretim Kursu, Aksaray şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir kurumdur. Kurs, öğrencilere ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde destekleyici eğitimler sunmaktadır.

Fiyat politikamız oldukça uygun ve öğrenci dostudur. Ayrıca, öğrencilerimize özel indirimler ve kampanyalar düzenlemekteyiz.

  • Alanında uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik alt yapı
  • Bireysel ve grup dersleri seçenekleri
  • Öğrenci takibi ve gelişim raporları
Kuşatan Özel Öğretim Kursu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern eğitim materyallerimiz ve öğrenci odaklı yaklaşımımız ile öğrencilerimizin başarısını desteklemekteyiz. Siz de Kuşatan Kursu'nda başarılı bir eğitim almak istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Kuşatan Özel Öğretim Kursu Yorumlar - 1

user110623

Aksaray Kuşatan Özel Öğretim Kursu, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir kurum. Öğretmenlerin ilgili ve tecrübeli olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Ayrıca öğrencilere bireysel olarak destek verilmesi de önemli bir avantaj. Ancak bazı öğrencilerin sınıf mevcudunun fazla olması nedeniyle dikkatlerini toplamakta zorlandıklarını duydum. Genel olarak başarılı bir kurum olduğunu söyleyebilirim.

21 Mart 2024
Haticekevser Alan

Haticekevser Alan

Benim olduğum yıl çok iyiydi ortamı asırı iyiydi ama çalışmanız gerekiyor ben çok calısımmı hayır ama potansiyeliniz varsa sizden ümit kesilmiyor .Ama simdi kadro biraz değişti

2023:07:21 18:18:13
Hasan Yusuf

Hasan Yusuf

3 tane dershane gezdim aralarında en kötüsü diyebilirim benim bir senemi boşa harcadığım yer öğretmenler olarak ordan burdan toplama hep bana hiç bişey katmadılar bir sene boyunca

2023:06:10 15:38:06
Renkli çiçek Ben çiçek

Renkli çiçek Ben çiçek

Dünyanın en kötü kursu... Rezalet. Öğrenciler gerçekten hiç birşey anlamıyor ve öğrencilerin çok üzerine geliyorlar. Öğrenciler bu durumdan aşırı rahatsızlsr ve tatilde bile ders yapıyorlar. Öğrencilere hiç zaman bırakmıyorlar. Tatilde öğrenci tatilini yaşamak yerine hiç birşey öğrenemeyip sadece saatlerce bunaldığı kursa gidip günlerini böyle boş geçiriyorlar. Bu kursu kapatın yada hiç kimse bu kursa gelmesin. Yine diyorum tam bir rezalet. Umarım bundan sonra gereği yapılır...

2021:01:28 10:01:44
T K

T K

Renkli cicek Ben çiçek adli kullanici lgs ogrencisi sanirim :D .Çok uçuk ve tutarsiz bir elestiri yapmışsın.Ogrencilerin bir sey anlamadigina nasil bu kadar eminsin,dunyanin en kotu kursu olduğuna karar vermek icin kac kurumda egitim aldin? Aile zoruyla yazilmissin sanirim.Bu sorununu kuruma atfetmek yerine ailenle ya da kendi başına çözerek halletmen daha mantıklı olur.Ayrica dunyanin en kötü kursu dahi olsa bu senin onu nasil degerlendirdigine baglidir.Ben de kusatan ogrencisiydim cok iyi degerlendirenleri de gördüm degerlendiremeyeni de.Kusursuz bir kurum değil,idaresiyle öğretmenleriyle sacma sapan sorunlar yasayanlar oldu.Sen de bi sorun yasadiysan bunu elestiri bâbında yaz.Yoksa herkes keyfine gore yazarsa yorumlar kısmı; bu kursu araştıran ,yazılmak isteyen insanlar icin pek de yardimci olmaz değil mi?

2021:08:10 10:47:43
Ademe Kursada

Ademe Kursada

Verilen sözler hepsi yalan.Güvenlik sıfır kursun önünde sürekli tofaş,BMW, modifiyeli arabalar sanki gösteriye geliyorlar.Sanki evden sigara içmek için geliyorlar gelenler evde rahat içemedikleri için.Bir de fen lisesi veya hazım kulaktan gelmiyorsaniz boşa ilgi beklemeyin sadece oradan gelenlere ilgi var.yazılırken size söylenen sözlere inanmayın ders çalışma ortamı yok.

2021:08:11 20:08:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:30
  • Salı 08:00–19:30
  • Çarşamba 08:00–19:30
  • Perşembe 08:00–19:30
  • Cuma 08:00–19:30
  • Cumartesi 08:00–19:30
  • Pazar 08:00–19:30

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı